Het weer

Status
Niet open voor verdere reacties.

Joost

Well-known member
Zo rood als een kreeft. Nog niet onder de 30 graden geweest de afgelopen 3 dagen. Lekker hoor, in Nederland iets minder geloof ik. ;-)

Ik begreep dat het kampioensfeestje in Losser echt legendarisch was. Echt zoiets waar ze nog jaren over praten na zoveel jaren van misere.
 

banshee

Member
Ligt de boot al voor huis in Roggel?

Blub...

Hee Wolfman. Nee, hier in La Rochelle viel het allemaal wel mee. Niks vergeleken met de Kwistbeek en Soeterbeek in Baolder (Baarlo) of het Schouwburgplein in Rooy (Venray).
Wat me wel opvalt, is dat het weer buiten de provincie stukken beter is. (laat alle flauwe opmerkingen maar komen ;) ) Gisteren naar Zandvoort geweest, en op het moment dat we Limburg uitreden, begon de zon te schijnen, en 's avonds toen we terug kwamen begon de bewolking pas weer bij Limburg. Schijnt dagen zo geweest te zijn. Alles grauw en grijs. Maar ja, wat wil je ook met die hoeveelheden regen die er gevallen is hier de afgelopen dagen. Veel vocht in de grond en in de lucht...


Anyway.
Gelukkig gisteren droog gehouden hier, en vandaag zelfs de hele dag zon ! Het kan dus toch !

Bootje nergens voor nodig :)
 

Max

Administrator
Forumleiding
In Riga was het vorige week schijnbaar 30 graden plus, nu valt het hier een beetje tegen. Geen overbodige luxe dat ik een jas heb meegenomen.
 

leo1949

Well-known member
Hier strak blauwe lucht.
Je kan je hier niet voorstellen dat het weer helemaal los gaat in Limburg.
De zonnepanelen hebben hier nu al 20 kw. opgewekt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan