Het grote Feyenoord transfertopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jamel

Administrator
Forumleiding
Vreemd dat we momenteel schijnbaar het meest concreet zijn voor een linksback, terwijl daar toch de prioriteit niet ligt. Ik moet trouwens zeggen dat die Dijks me wel heel positief op is gevallen tijdens de wedstrijd in Tilburg, enkele weken terug. En met Nelom ben ik inmiddels ook wel een beetje klaar. Maar goed, dan hebben we Woudenberg nog.

Het gaat weer een onrustige zomer worden, dat lijkt me duidelijk.
 

Max

Administrator
Forumleiding
AZ wilt Dijks ook hebben.

Lijkt me een prima tussenstap voor Dijks voor een terugkeer bij Ajax.

Laten wij ons eerst even focussen op andere posities. Als we eindelijk door hebben dat Nelom niet zo goed is, dan kunnen we eerst eens beginnen met Woudenberg op te gaan stellen. Die beviel mij dit seizoen wel in de spaarzame minuten die hij heeft mogen spelen. Anders hebben we nog Gronsveld rondlopen met een contract. Lijkt me niet handig om volgend seizoen met een selectie te gaan werken met zes backs (inclusief Karsdorp) en drie centrale verdedigers. Je kan beter de omgekeerde situatie hebben. Je kan altijd een middenvelder, buitenspeler of centrale verdediger in nood als back opstellen, maar een middenvelder, back of buitenspeler als centrale verdediger is lastiger.
 
Laatst bewerkt:

Satyr

Administrator
Forumleiding
Chery gaat naar PSV, dat lijkt me logisch. Dijks kon bij Heerenveen al net niet echt mee, maar misschien heeft hij 'stappen' gemaakt bij Willem II
 

Keyser S?ze

New member
Ze mogen Viergever, Kishna, Sigthorsson, Serero zo overnemen wat mij betreft. 10 miljoen voor alle 4, prima deal lijkt me.

Je vergeet gemakshalve Veltman, Van Rijn, Van der Hoorn, Boilesen, Zimling, Zivkovic, Riedewald en Andersen. Het aantal potenti?le afdankertjes is best wel imponerend.
 

Eresd?g?

Banned
Stage.

Als Dijks straks dankzij Feyenoord ook op stage mag bij Oranje kom je dan ook even melden dat jij het fout zag?

Hoezo zag ik het fout? Ik zag het vroeger juist wel in hem zitten en vind hem voor veel clubs in de eredivisie een aanwinst. Ik verwacht echter niet dat hij naar Feyenoord zal gaan.
 

zwammy

Well-known member
Als AZ, Feyenoord en Celtic interesse hebben zal hij wel degelijk gegroeid zijn. Ik kijk nooit naar Willem II dus ik zal het niet weten maar hij heeft iig niet stilgestaan.
 

Susa

New member
Alles beter dan de wisselvallige Nelom, die soms wel aardig voetbalt maar veel vaker niet.

En wat mij betreft Marco Vejinovic en die Bottegin van Groningen halen!! Dan heb je twee voetballers die direct van toegevoegde waarde zijn.

Weg: Boetius, te Vrede, Bilal Basinogwat, Immers, Nelom (als er een mooie club voor hem komt..)

Ik twijfel over Vilhena. Eigenlijk een lekker voetballertje maar ik vrees alleen dat het nooit meer wat gaat worden. Vraag me niet waarom het is meer een gevoelskwestie net als bij JPB.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Aansluitend bij Susa. SanMark. en Eresdege, doe dit lekker per PB en houdt het hier bij de eventuele transfers van Feyenoord.
 

fr-keff

Active member
Is dit positief? Dan zal Nelom wel kunnen vertrekken. Dijks is toch meer een LA en drie op die positie lijkt mij erg veel.
 

Fabian

Active member
Kijken voor wie het negatief uitpakt wanneer hij komt. Ik hoop voor Nelom. Maar zie die jongen maar eens kwijt te raken. Heeft volgens mij net zijn contract verlengd.

Het bericht komt van Krabbendam en een korreltje zout zou dan wel goed zijn overigens. Die maakt het steeds bonter met onwaarheden. Laatst ook weer dat Rutten zelf opgestapt zou zijn... daarvoor dat El Ahmadi weg zou willen en een zogenaamde vertrekclausule voor Clasie... allemaal dus niet correct.
 
Laatst bewerkt:

fr-keff

Active member
Er zal toch altijd wel een vage club op de deur kloppen. Uit dat land waar Schaken zit tegenwoordig bijvoorbeeld.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Krabbendam, dus laten we er maar van uit gaan dat het bullshit is. Ik snap ook niet waarom de linksback de hoogste prioriteit zou hebben. Gewoon Woudenberg een kans geven en anders heb je Gronsveld en Nelom nog. Je hebt in ieder geval nog een spits nodig, een centrale verdediger en je moet je middenveld anders gaan inrichten (meer scorend vermogen). Het middenveld valt wellicht (deels) intern op te lossen, maar voor de centrale verdediger en spits moet je toch buiten je eigen gelederen kijken.
 

fr-keff

Active member
Voor CV kun je transfervrij kijken naar Loovens, Hooiveld, Fischer en Van der Heijden... Niet direct spelers waarvoor je op de banken zal staan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan