Het grote PSV transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

gevegt

Well-known member
Dat begin ik me ook af te vragen. Heeft bij 3 clubs helemaal niets kunnen brengen en bij Vitesse vond ik ook al niet dat hij wedstrijden besliste. Ik ben toch wel benieuwd hoe goed hij eigenlijk is.

Hij is zwaar overschat. Je moet echt blij wezen dat hij niet naar Ajax ging, dat toen bereid was de hoofdprijs voor hem te betalen.
Denken de heren er nog steeds het zelfde over?
 

vakx2.0

Banned
Hoewel ik de beslissing begrijp (9 miljoen is geen peanuts) vind ik het ergens toch wel jammer dat Lestienne vertrekt. Met name in de Europese wedstrijden was hij aanvankelijk heel veelbelovend. Snel, altijd dreigend... je zag 'm groeien. Maar helaas werd hij toen getroffen door een paar ongekende drama's vlak achter elkaar. Midden in het seizoen zulke klappen te verwerken krijgen... daar ga je niet beter van spelen. Had 'm graag in een 'normaal' jaar bezig gezien, want ik vind 'm echt een prima voetballer die zich volgens mij goed had kunnen doorontwikkelen bij PSV.

Misschien is hij halverwege de zomer te koop voor de helft van de huidige vraagprijs. In dat geval: alsnog kopen.
 

Batigoal

Well-known member
Zijn club Al-Arabi heeft vorig jaar de transferrechten van een aantal jonge spelers gekocht die tot nu toe telkens zijn verhuurd, waarschijnlijk om een keer dikke winst te maken. Ik denk niet dat zij snel hun vraagprijs zullen laten zakken.

Wel jammer dat zulke jongens voor ongetwijfeld een dik salaris hun transferrechten volledig uit handen geven. Zo iemand als Lestienne moet ook nog maar zien waar hij na de zomer aan verhuurd wordt.
 

stc

Well-known member
Vind en vond Lestienne een goede speler waarvan veel dreiging uitging. Alleen de laatste wedstrijd tegen Cambuur thuis had hij een mindere invalbeurt. Het leek erop of hij al wist dat hij zou vertrekken.

Ik denk persoonlijk als hij een lagere afkoopsom had, PSV het bedrag wel op tafel had gelegd.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Alleen tegen Cambuur? Hij speelde al maanden dramatisch en 9 miljoen is wel heel veel geld. Logische beslissing.
 

JMD

Well-known member
Alleen tegen Cambuur? Hij speelde al maanden dramatisch en 9 miljoen is wel heel veel geld. Logische beslissing.

9 miljoen is op dit moment inderdaad veel te veel. De voortekenen waren na een stroef begin echter goed, alleen toen kwamen de priv?problemen, daarna niet meer goed geweest. Het is natuurlijk maar de vraag wanneer (en of) hij daar over heenkomt, dus kan me voorstellen dat je die 9 miljoen niet betaalt.


Internazionale wil Bruma hebben...
 

vakx2.0

Banned
Gaat snel... voor deze verdediger, waarvoor destijds door PSV een bedrag van 2 a 3 miljoen euro werd betaald, schijnt nu voor VIJFTIEN miljoen euro begeerd te worden door de Italianen (en door Wolfsburg). Bruma gaf zelf aan niet zonodig weg te hoeven...

Van mij mag ie blijven. Vind 'm prima. En volgend jaar is hij weer een niveautje beter, zeker weten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan