Vakantie en uitstapjes in eigen land!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Maasveld

Well-known member
Rotterdam dus. Op zaterdag een soort van fototocht gedaan door de binnenstad. Vond het toch wat tegenvallen na de verhalen hier. De stad mist naar mijn mening toch wat uitstraling. Markthal was wel mooi, Witte de With een gezellig straatje. Oude Haven kon je ook lekker zitten. Paddy's prima om voetbal te kijken, al vond ik het wel een fikse tegenvaller dat er geen Killkenny werd geschonken. Verder nog bij Sarbonne (Paul Elstak draaide daar schijnbaar) Het Plein en de Skihut geweest. Al met al vooral op horecagebied een prima stad, maar qua totaalplaatje kan het naar mijn bescheiden mening bij lange na niet tippen aan Amsterdam. Of de buitenwijken moeten geweldig zijn.
 
?

?uti

Guest
Buitenwijken hebben genoeg te bieden........de vraagt is of je ook zoekt wat ze je te bieden hebben.
 

Fabian

Active member
Niet te vergelijken steden. Maar ik vind het prima als iedereen naar Amsterdam gaat. Ik vind het hier al te druk worden de laatste tijd. Als je opeens veelal Duits om je heen hoort, ga je toch achter je oren krabben.

Je hebt trouwens ook nog de Oude Binnenweg met wat leuke tenten. Verder op de Nieuwe Binnenweg ook, de tent van Deelder o.a. genaamd Arie (vernoemd naar zijn dochter). In het park bij de Euromast kun je ook prima vertoeven. De Ballentent natuurlijk. Als het mooi weer geweest was had je heerlijk kunnen eten op de Kop van Zuid bij Hotel New York met een prachtig uitzicht (watertaxietje pakken dan). Je hebt ook nog Plaswijckpark of Blijdorp. Kralingse Bos met uitzicht op de skyline en diverse eet- en drinkgelegenheden. Delfshaven met een pittoresk stukje Rotterdam. Katendrecht waar je nu veel over hoort. Is de laatste jaren uitgegroeid tot een trendsettend stukje Rotjeknor.

Meer dan genoeg te doen joh!
 

Max

Administrator
Forumleiding
Meer dan genoeg, maar je moet het allemaal wel net weten. Ik denk dat Amsterdam een wat toegankelijkere stad is.
 

Mario

Well-known member
Rotterdam moet je beleven. Het is geen wandelstad langs historische panden.

Katendrecht is idd leuk aan het worden, binnenkort ga ik ook een kijkje nemen in het Walhalla theater. De oude fenix loodsen hebben een nieuwe bestemming gekregen.Er zit ook een food factory als alternatieve tegenhanger van de Markthal. Het levendige Deliplein, S.S. Rotterdam ...
 
Laatst bewerkt:

Max

Administrator
Forumleiding
Het is nooit te vroeg om haar kennis te laten maken met hogere machten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Vakantie en uitstapjes in eigen land!

We hebben het hier niet over de categorie Sprookjeswonderland. Daar wordt ze langzamerhand wat te oud voor.
 

Jozsef

New member
Vakantie en uitstapjes in eigen land!

En over de kop van Zuid, en over CS dat de zoveelste prijs wint. Station Kapsalon in de volksmond.
Volgens DWDD noemt men de Markthal "vreetkeet", volgens mij toch echt " groentegrot".
Dat van die parkeergarage is overigens waar, zeker als je daarvandaan de hal inkomt.
 

De Wolf

Well-known member
Natuurlijke ventilatie en een groot glasoppervlak, doe daar nog eens een grote mensenmassa bij en je weet dat het dan benauwd gaat worden. De oplossing is simpel en niet eens duur. Door met een klein luchtdrukverschil te sturen is het mogelijk om lucht te mengen waardoor je een goed binnenklimaat krijgt waar de temperatuur overal ongeveer gelijk is.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan