Transfernieuws Derde Divisie

noordooster

Well-known member
Verrassende transfer in de zaterdag Topklasse.
Sargon Gouriye verlaat na 1 seizoen Spakenburg alweer en gaat terug naar HHC.
Het gerucht ging dat Gouriye vorig seizoen vertrok bij HHC omdat hij en trainer Groninger het niet erg goed met elkaar konden vinden.
Over een eventueel vertrek van Groninger naar Fc Groningen blijft het opvallend en angstwekkend stil.
Ik kan me indenken dat men bij HHC niet ongevoelig is voor de roep van het publiek om wat meer spektakel en dat krijg je als Gouriye de extra klasse die hij heeft ook werkelijk laat zien.
 

noordooster

Well-known member
Die Gouriye weet ook niet wat ie wil.

Hij had het nu bij Spakenburg niet zo naar de zin.
Een jaar eerder had hij het bij HHC niet erg naar de zin waardoor hij zijn extra klasse maar erg zelden liet zien.
Daarom vind ik zijn overgang ook opvallend. Met Gouriye neem je toch een risico, zeker als je weet dat de eenheid in de selectie dit seizoen zeker meespeelt bij de goede prestaties .
Zou er bij de onderhandelingen ook gepraat zijn over de trainer van HHC in het komend seizoen ??
 

Unregistere

Well-known member
De tweede rentree van Marcel de Bruijn bij Excelsior Maassluis is van de baan. De boomlange spits heeft besloten toch bij Westlandia te blijven.

HBS heeft ook twee nieuwelingen gehaald. Justin Lopes, vooral actief in het tweede elftal van Ter Leede, en vleugelspits Gino Mulder, nu spelend voor Quick, komen naar Den Haag.
 

Unnekuukse

Active member
Alexander Prent vertrekt aan het einde van het seizoen bij JVC Cuijk. Jammer. Hij kan zijn maatschappelijke carriere simpelweg niet meer combineren met topamateurvoetbal.
Prent is een jaar uit de running geweest met een zware knieblessure en pas sinds januari weer terug. Sindsdien heeft hij zijn oude niveau nog niet bereikt en is hij vooral invaller.
 

Unnekuukse

Active member
Van Sam Nijpels was al bekend dat hij bij JVC Cuijk zou vertrekken, omdat hij verhuist naar de Randstad. Nu is ook duidelijk waar hij gaat spelen: bij AFC in Amsterdam.
 

Unregistere

Well-known member
Verrassende move: Guillano Grot verlaat FC Lienden en gaat spelen voor WNC. Een zaterdagclub die momenteel strijdt om zich te handhaven in 1A.
 

De Groene Scout

Well-known member
R?my Raterink van DOVO naar De Treffers. Misschien dat de HSC-ers onder ons hier wel iets van vinden.

Spits waar veel op gemopperd werd vanaf de zijlijn. Het oogt allemaal zo traag/flegmatiek. In combinatievoetbal vaak een stap te laat.
Wel een echte spits die de bal vast kan houden en als hij bedient wordt vanaf de zijkant gevaarlijk is voor de goal.
 

de waan

Well-known member
Verrassende move. Bij HSC'21 goede periodes waarin hij wekelijks scoorde afgewisseld met dramatische periodes. Bij DOVO volgens mij compleet mislukt, maar het leek me sowieso al geen goede match met HansieHansie.
 
Ok?, zo staat hij ook nog wel bij mij op het netvlies. Het ziet er soms ook wat onbeholpen uit wat hij doet maar schijnt er in het laatste seizoen bij HSC toch 17 ingelegd te hebben. Lijkt een beetje op Wesley Meeuwsen, maar die heeft dan ook nog de vervelende eigenschap dat hij minimaal een keer per seizoen iets doms doet en dat kostte hem dit seizoen acht wedstrijden.
 

Unregistere

Well-known member
Barendrecht heeft de multifunctionele aanvallende middenvelder Moreno Marengo van Alexandria '66 aangetrokken.

RVVH-aanvaller Rensy Barradas vertrekt naar Scheveningen. Zeer waarschijnlijk niet het laatste bericht uit Ridderkerk, als alle geruchten kloppen. Dit verhaal is in elk geval dus bevestigd, want Scheveningen heeft het op de website geplaatst.
 

De Groene Scout

Well-known member
En opnieuw een speler voor De Treffers erbij. Dit keer Nick de Bondt.
Speler woont in Arnhem en was via Go Ahead Eagels uitgeleend aan FC Dordrecht. Hij heeft tevens in de jeugd en bij jong Ajax gespeeld. Moet dus wel iets kunnen.
 
Bovenaan