Pauw

SuikerBrood

Well-known member
Ik vond het geen bijster sterk optreden van Derksen. Hij had best het punt kunnen maken dat als de Marokkaanse gemeenschap oververtegenwoordigd is in de criminaliteit dat het ook gevolgen heeft voor voetbalclubs.
Het werd uiteindelijk maar een treurig toneelstukje. Overigens niet alleen door Derksen, maar ook door die Farid Azarkan.
 

Abubakari

Well-known member
Ik ben lid van de VARA. :rumcolaa:

Ik ook.

Zwammy is een soort Archie Bunker.
ArchieBunker.jpg
 

SuikerBrood

Well-known member
Al moet ik zeggen dat ik de laatste jaren de neiging heb om het op te zeggen en lid te worden van de VPRO. Vind ik vaak toch wel kwaliteitstelevisie.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Om mee om te gaan een gruwelijk irritant wijf denk ik, maar ze heeft wel vaak een punt. Als student las ik haar columns in de Metro altijd met plezier.
 

Ska P 187

Well-known member
Volgens mij is dat gedoe met die paspoorten best wel basis eigenlijk.
Of je bent Nederlands of je bent het niet. Da's voor je bewustzijn en de lange arm van welke regering dan ook best belangrijk naar mijn mening.
Ik zou ook een Spaans paspoort kunnen nemen, maar die dat bewust niet. Die kleine van mij is een Spanjaard, want zal hier zijn leven in ieder geval aanvangen de eerste zoveel jaar.
Mocht het een hele goede voetballer worden dan praten weer wel weer een keertje, maar goed.
Helemaal vind ik het not done wanneer je zitting neemt in bijvoorbeeld de 2e kamer. Dan krijg je misschien werk te maken met staatsgeheimen en kan je simpelweg geen twee meesters dienen al zou het naar symbolisch zijn.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan