Bizar Nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

zwammy

Well-known member
Een vrouw uit New Delhi is in het ziekenhuis verkracht een paar uur nadat ze van een kind was bevallen via een keizersnede.


De smeerlap zou 's nachts het ziekenhuis zijn binnengekomen door zich voor te doen als dokter, weet de Mirror. Hij sloeg toe terwijl de andere pati?nten sliepen.

Het gezicht van de verkrachter is vastgelegd door de beveiligingscamera dus de politie heeft de jacht op de man inmiddels geopend.

Only in India
 

Max

Administrator
Forumleiding
De verkrachtingen statistieken in Nederland zijn ook niet mals en lang niet alles wordt geregistreerd, maar het kan altijd erger.
 

zwammy

Well-known member
Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers heeft iets nieuws bedacht. Het COA wil namelijk vluchtelingen gaan huisvesten in de lege panden van de V&D en andere grote leegstaande winkelpanden.


Het COA zegt de optie serieus te gaan onderzoeken en als gemeenten en projectontwikkelaars daar open voor staan, komt de optie op tafel te liggen, meldt het AD. De belangrijkste reden voor het idee is dat de panden vaak vele duizenden vierkante meters ruimte hebben en in gebieden staan waar niet veel mensen wonen.

Een probleem kan wel zijn dat de panden ingericht zijn als V&D en niet geschikt zijn om mensen te herbergen. "Dat maakt het relatief duur", zegt COA-woordvoerster Caroline van Dullemen. Er zijn nog geen aanvragen binnengekomen bij het COA om vluchtelingen te plaatsen in een V&D, maar "als gemeenten naar ons toe komen, gaan we dat serieus onderzoeken", volgens Van Dullemen.

Wel zijn er al gemeenten bezig met andere invulling van de panden. Zo lopen er aanvragen om V&D's op te delen in kleinere winkels en is er een gemeente die een voorstel bekijkt om een kartbaan te bouwen in een leegstaande Vroom en Dreesman.

Inderdaad, wat een prima idee. Een vluchtelingen hotel op het duurste stukje grond van de stad. Als dat geen winnaar wordt weet ik het ook niet meer.
 

leo1949

Well-known member
We kunnen ze er natuurlijk ook wel erin laten en het dan Vluchtelingen & Diversen noemen dan blijft V&D gewoon voort bestaan! :duim:
 

zwammy

Well-known member
Een koppel uit de plaats Messancy (in de Belgische provincie Luxemburg) heeft geprobeerd om de moord op de jongste dochter van de moeder in de schoenen van de andere (7-jarige) dochter te schuiven.


Op 28 oktober 2013 arriveerden de hulpdiensten bij het koppel omdat dochter C?lia (toen anderhalf jaar oud) zwaargewond was geraakt, later overleed ze aan haar verwondingen. De stiefvader (Jonathan) werd verantwoordelijk gehouden omdat na autopsie sporen van geweld waren gevonden en het kind niet zomaar van de trap kon zijn gevallen, aldus de krant La Meuse.

De moeder kreeg echter medelijden met haar vriend en bedacht een plan om hem vrij te krijgen. Ze liet haar zevenjarige dochter een tekening maken waarop te zien was hoe dat kind C?lia van de trap duwde. Die tekening belandde in januari 2014 bij de politie.

Wat de twee echter niet wisten was dat de politie meeluisterde tijdens hun telefoongesprekken om hun getuigenissen op elkaar af te stemmen, wat al argwaan werkte. Ook bevatte de kindertekening een aantal opmerkelijke details zoals pijltjes om personen te duiden en een legenda.

De zaak wordt in juni van dit jaar behandeld.

Koekoek
 

Lennard95

New member
03dd105565d8acbcd6526b904c0eaacb.jpg


Ik verdenk heisenberg.
 

Ska P 187

Well-known member
De joden kennen geen Pasen? Serieuze vraag overigens. Waarom moesten er zo nodig spijkers in Jezus dan? Hij moest toch dood voor een bepaald feest?
 

JMD

Well-known member
Moslims en Joden voelen zich buitengesloten omdat zij geen Pasen kennen
Maar die eieren liggen alleen maar in de winkel rond Pasen. Dan zijn het toch Paaseieren...

Ben benieuwd of in Teheran of Riyadh ook bepaalde namen verdwijnen omdat Christenen of Joden zich buitengesloten voelen.
 

Joost

Well-known member
Maar die eieren liggen alleen maar in de winkel rond Pasen. Dan zijn het toch Paaseieren...

Ben benieuwd of in Teheran of Riyadh ook bepaalde namen verdwijnen omdat Christenen of Joden zich buitengesloten voelen.

Hoeveel Joden en Christenen wonen er in Teheran en Riyadh?
 

Maasveld

Well-known member
De biljarters van de Urkse vereniging 'het groene laken' zijn naar het college voor de Rechten van de Mens gestapt omdat het NK biljarten op een zondag wordt gehouden
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan