Well-known member
Zunde. Best veel bekende namen bij WVV trouwens, wist niet eens dat Wouter Horstink daar ook nog speelde.
Jaja, soort satellietclub van ons met Hamoudi, Leferink en Horstink.
Horstink ging er destijds naar toe om even 'te rijpen' op een niveautje lager, maar die komt volgens mij nooit meer terug.

HSC'21 gebruikt de wedstrijd vanavond o.a. om te zien of de geblesseerden (Basut en van Dijk) er al weer klaar voor zijn, de gepasseerde spits Postma tevreden te houden en de jeugdige ten Hag een kans te geven. Lankheet mag in de goal.
Als dit maar niet te veel mutaties zijn.

Unregistere

Gisteravond ook al een potje in Zuid I. Kozakken Boys had, zoals verwacht, weinig moeite met Dongen 2. De Werkendammers wonnen met 5-0 en staan nu in de kwartfinale. Zaterdag worden er nog twee duels gespeeld in de achtste finales, de rest staat voor dinsdag 1 maart gepland.

de waan

Dat valt dus mee. Op ??n kans na komt Zeewolde er niet aan te pas en na een uurtje maakt Bouwmeister er 3-0 van. Tenzij er ineens hele gekke dingen gaan gebeuren dus gewoon een degelijke overwinning.

Joost

In zuid 2 morgenavond bijna alle duels in de vierde ronde. Alleen OSS 1920 tegen Groene Ster is zondag.

de waan

Postma scoort 4 keer in een tijdsbestek van 12 minuten. Hij kan het dus wel. Het is 8-0 inmiddels.

Tien!Tien!Tien!

8-0 eindstand dus en misschien wel belangrijker de lang geblesseerden Basut, van Dijk, Wilens, Rupert hebben weer minuten gemaakt in de hoofdmacht.
Goed voor het vertrouwen van Postma dat hij er 4 maakt. Nu maar hopen dat Eddy hem zondag ook opstelt en niet weer bewaard voor een invalbeurt van 10 minuten.

noordooster

De eerste uitslag in de achtste finale in Noord is bekend :

Heerenveen ( zo 1 ) - WKE ( zo T ) 2 - 3
sc Genemuiden ( za H ) - Broekster Boys ( za 2 )
Flevo Boys ( za H ) - Emmeloord ( zo 2 )
GRC ( zo 2 ) - ONS Boso Sneek ( za T )
Staphorst ( za H ) - Zeerobben ( za 2 )
PKC '83 ( za 1 ) - Roden ( zo 2 )
Bergum ( zo 1 ) - vv Groningen ( za 3 )
Oranje Nassau ( za 1 ) - Appingedam ( za 3 )

Laatst bewerkt:

Joost74

Member
We hebben een fantastische wedstrijd gespeeld bij FC Lienden en toen de klok precies naar 90 minuten ging moest mn keeper de bal uit het net halen !
Heel jammer dit.
We maken nog steeds kans op instroom in de echte KNVB beker trouwens !

Joost

Misschien heb ik de grammatica wijziging gemist maar sinds wanneer komen er bij haakjes aan beide zijden spaties? Jij bent overigens niet de enige, ik zie deze misser steeds vaker.

Maar ik ben de kwaadste niet en heb het voor je aangepast;
Heerenveen (zo 1) - WKE (zo T) 2 - 3
sc Genemuiden (za H) - Broekster Boys (za 2)
Flevo Boys (za H) - Emmeloord (zo 2)
GRC (zo 2) - ONS Boso Sneek (za T)
Staphorst (za H ) - Zeerobben (za 2)
PKC '83 (za 1) - Roden (zo 2)
Bergum (zo 1) - vv Groningen (za 3)
Oranje Nassau (za 1) - Appingedam (za 3)

de waan

Klopt. Dat jullie niet verloren hebben maar gelijkgespeeld, kon nog wel eens heel belangrijk worden. Vanavond en zaterdag in ieder geval hupsen voor HHC, De Treffers en DVS'33.

Zo erg is het ook helemaal niet, stelletje zeurpieten zijn het.

Straks een leuke affiche in Wierden: SVZW - De Treffers.
Hup Treffers!!!!

SVZW komt wel op voorsprong tegen De Treffers via Maurice Bartelds (ik dacht dat die allang was weggepest)

Andere topduel in Oost tussen HHC en Excelsior'31 is na een half uur al 3-1.

Joost

En nog een grotere stunt. Spaubeek komt in de laatste minuut naast Blauw Geel en wint na strafschoppen.