Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

zwammy

Well-known member
Zo voorspelbaar weer. De koerden zitten achter de aanslag in Ankara. dat weten die Turken toch altijd snel. kan de NAVO weer moeilijk kijken als Turkije IS laat liggen en de bommen op de Koerden gooit. En ondertussen roepen dat het de schuld van Rusland is.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Handig voor IS. Zij kunnen een aanslag in Turkij? plegen, de schuld wordt bij de Koerden gelegd, die krijgen wat Turkse bommen en dat helpt IS weer.
 

de waan

Well-known member
Er is vanavond een aanslag gepleegd in Ankara met tientallen doden tot gevolg. Waarschijnlijk het werk van Koerden. Dat geeft Erdogan nog meer munitie om die oorlog op te schalen.

Dit riekt naar een false flag.

Ik ga gauw naar de winkel voor een nieuwe rol aluminiumfolie.
 

Ska P 187

Well-known member
Ik ben benieuwd of de Turken Syri? echt binnen durven gaan. Vervolgens ben ik benieuwd wat de Russen durven.
 

ALenstra

Well-known member
Het was ook ambitieus te denken dat je een middeleeuws standpunt kan wegpoetsen met een of andere vrijblijvende cursus.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik ben benieuwd of de Turken Syri? echt binnen durven gaan. Vervolgens ben ik benieuwd wat de Russen durven.

Als de Turken Syri? invallen en de Russen hakken de Turken op Syrische grond in de pan, valt dat nog onder NAVO bescherming?
 

zwammy

Well-known member
Massale vechtpartij in Belgisch azc

LEOPOLDSBURG -
In de noodopvang voor vluchtelingen in het Belgische Leopoldsburg is vrijdag een honderdtal asielzoekers slaags geraakt met elkaar. De aanleiding voor de massale vechtpartij was dat een Syrische vrouw weigerde een hoofddoek te dragen.


De vrouw werd volgens de Vlaamse krant De Morgen aangesproken door enkele Afghanen over haar onbedekte hoofd. Enkele Syri?rs en Irakezen namen het vervolgens voor de vrouw op. Vervolgens raakten de twee groepen slaags met elkaar.

Bij de vechtpartij raakten zeven mensen gewond, van wie er eentje naar het ziekenhuis moest. Elf vechtersbazen zijn opgepakt. Vier van hen zijn inmiddels naar een gesloten instelling overgebracht; de zeven anderen worden in andere azc’s ondergebracht.

Naar aanleiding van de vechtpartij stelt burgemeester Wouter Beke van Leopoldsburg voor om vluchtelingen met verschillende nationaliteiten apart van elkaar op te vangen. Dat ziet staatssecretaris Asiel & Migratie Theo Francken echter niet zitten, zo liet hij via Twitter weten.

Dat blijft toch iets moois die godsdiensten.
 

SanMark.

Well-known member
Die Afghanen kunnen dus prima weer terug naar het eigen land.

Daar loopt ook iedereen met een hoofddoek.
 

Keyser S?ze

New member
De man die afgelopen weekend 6 mensen dood schoot in de USA heet Jason Dalton. Met zo'n achternaam moest het wel een keer mis gaan.
 

zwammy

Well-known member
Het besluit van Oostenrijk om elke dag 80 asielzoekers toe te laten in het land, is volgens de Duitse Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizi?re "ontoelaatbaar" en een maatregel die "het verkeerde signaal" geeft.


Duitsland is WOEST op Oostenrijk

Berlijn is bang dat hierdoor veel migranten rechtstreeks naar Duitsland gaan, schrijft de Duitse Local. Het land kampt al met grote spanningen door de meer dan ??n miljoen vluchtelingen van het afgelopen jaar. Ook Merkels 'open-deur beleid' gaat hier de gevolgen van ondervinden.

"Het gaat niet werken als sommige landen extra gewicht uitoefenen op Duitsland", aldus de Maizi?re. Ondanks het hevige verzet van de Europese Unie, heeft Vienna vrijdag een daglimiet van tachtig vluchtelingen opgesteld. Dit terwijl er dagelijks zo’n 3.200 vluchtelingen de doorreis proberen te maken.

Duitsland zit echt in een andere hersenpan te graven h?.
 

SanMark.

Well-known member
Dat zal in Nederland ook wel de volgende discussie worden als ze na lang zeuren de zwarte pieten hebben gewonnen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan