Het grote PSV transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eef de Kip

Well-known member
Dat begin ik me ook af te vragen. Heeft bij 3 clubs helemaal niets kunnen brengen en bij Vitesse vond ik ook al niet dat hij wedstrijden besliste. Ik ben toch wel benieuwd hoe goed hij eigenlijk is.
 

JFK

Well-known member
Dat begin ik me ook af te vragen. Heeft bij 3 clubs helemaal niets kunnen brengen en bij Vitesse vond ik ook al niet dat hij wedstrijden besliste. Ik ben toch wel benieuwd hoe goed hij eigenlijk is.

Hij is zwaar overschat. Je moet echt blij wezen dat hij niet naar Ajax ging, dat toen bereid was de hoofdprijs voor hem te betalen.
 

Pascallovic

Well-known member
Hij is zwaar overschat. Je moet echt blij wezen dat hij niet naar Ajax ging, dat toen bereid was de hoofdprijs voor hem te betalen.
Had liever hem gehad dan Sinkgraven, maar het is niet dat een van Ginkel Ajax even naar een hoger niveau had getild nee.
 

JMD

Well-known member
Marcel Brands heeft aangegeven dat het contract met Schaars naw niet verlengd gaat worden, dat hij verwacht dat Lestienne niet terugkeert (Bergwijn stroomt door uit Jong PSV) en dat hij denkt dat Narsingh, Willems en Maher vertrekken.

Dan is het dus te hopen dat Van Ginkel kan blijven. Er moet dan dus een nieuwe LB komen (want Brenet en Poulsen kan echt niet), een middenvelder (misschien Maher ruilen tegen Ziyech (met een paar miljoen erbij voor de Tukkers), en een stand-in voor Pereiro.
 

gevegt

Well-known member
Brenet is verdedigend beter dan Willems.

Er is ook belangstelling voor de beste verdediger van Nederland.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het grote PSV transfer topic

Dat laatste lijkt mij dan weer off topic. Van der Pavert speelt nu nog bij De Graafschap.
 

stc

Well-known member
Als Brands gelijk krijgt, dan moet er in iedere linie 1 of meerdere spelers bijkomen. In de meest ideale situatie zijn alle posities dubbel bezet om zo op alle fronten lang mee te doen.

Voor de keepers zal er volgend seizoen niets veranderen. Ik verwacht dat Zoet in ieder geval nog 1 jaar blijft en Pasveer is een goede stand - in. Ben wel van mening, dat derde keeper Koopmans aan spelen toe moet komen op het hoogste niveau, zodat hij de plaats van Zoet in kan nemen, mocht deze over een tijd vertrekken.

Brenet is een goede stand - in voor de back posities, al zal het mij niet verbazen als Brenet gewoon in de basis staat in het komend seizoen. Poulsen heeft dit jaar het niet laten zien, dus kan worden afgestoten. Voor de rest is de verdediging goed op orde. Vraag me alleen af of Koch en de Wijs reeds op niveau zitten voor het eerste. Als dit niet het geval is dan zal er naast een linksachter, ook iemand voor de centrale posities moeten komen. Daarnaast misschien nog een rechtsachter als stand in voor Arias daar deze nog wel eens een kaart en schorsing pakt.

Voor het middelveld gaat het moeilijke worden op goede spelers aan te trekken. Maher heeft niet veel gespeeld en niet veel laten zien. Dan is het beter om van elkaar afscheid te nemen. Schaars vertrekt ook en in het ergste geval ook Van Ginkel. AL hoop ik dat van Ginkel bij PSV blijft. Daarnaast is Guardado het laatste jaar meerdere malen geblesseerd geraakt. Om dit op te vangen zullen er 2 tot 4 gelijkwaardige spelers moeten worden aangetrokken, om zo het middenveld niet te verzwakken bij het wegvallen van de steunpilaren Guardado en Propper op het middenveld.

Had van Lestienne een hoge pet op, maar gezien zijn laatste wedstrijden zal deze vertrekken bij PSV. Mocht Narsingh ook vertrekken, dan zal er 1 speler (rechtsbuiten) moeten worden aangetrokken, in de wetenschap dat Bergwijn de plaats van Lestienne inneemt.

Voor de rest weet ik niet of er spelers vanuit Jong PSV of A1/B1 doorstromen naar het eerste elftal.
 

vakx2.0

Banned
Met het oog op de toekomst zet PSV nu alvast in op de komst van die talentvolle 18-jarige keeper bij NEC (Paes). Qua leeftijd ideaal... die kan er straks misschien staan du moment Zoet vertrekt. Voor de rest gaan er ongetwijfeld weer vertrekken... maar in vergelijking met vorig jaar toen onze beste twee spelers vertrokken (Depay en Wijnaldum) denk ik dat de impact iets minder groot is. Overigens verwacht ik dat er volgend seizoen ook weer wat spelers doorschuiven... zo'n Paal, Bergwijn en De Wijs barsten van het talent. Hendrikx deed het dit jaar al fantastisch, speelde een meer dan behoorlijk aantal wedstrijden (ook internationaal) en wordt straks gewoon basisspeler. Vooral omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan. Pereiro wordt ongetwijfeld ook wat minder wisselvallig... en aan z'n talent twijfelt niemand binnen en buiten Eindhoven. Wat dat betreft alleen maar prima dat Narsingh vertrekt. De Jong is natuurlijk een meer dan prima spits voor de eredivisie (wat 'n enorm aantal doelpunten!)... maar internationaal vond ik 'm wat ongelukkig. Ik denk alleen niet dat er door PSV flink in de buidel getast gaat worden voor een tweede (top)spits.

Erg benieuwd hoe Locadia erin staat. Hij wilde vorig jaar graag weer (maar werd - gelukkig maar - aan z'n contract gehouden). En is op dit moment helemaal happy! Da's ook zo'n jongen die nog flink kan doorgroeien. Misschien is Bazoer nog te paaien om zich sportief te verbeteren door terug te komen... ik blijf dat een geweldige speler vinden, en momenteel lijken ze het daar niet in hem te zien zitten.
 

stc

Well-known member
Vraag me trouwens af of Vloet en Ritzmaier volgend seizoen terugkeren bij PSV of weer worden verhuurd/verkocht.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Ze hebben geen enkel moment laten zien dat ze het shirt van PSV waard zijn. Ik denk verkoop.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan