Topklasse zondag seizoen 2015/2016

de waan

Well-known member
Twintig minuten vind ik toch wel iets meer dan een paar minuten. :)

Volgens mij was de laatste overwinning van Sneek ook tegen Magreb. Die hadden zich vandaag bijna veilig kunnen spelen, maar moeten nu toch weer een beetje gaan oppassen.

De Groene Scout

Afgelopen Sneek wint met 2-1 en heeft weer aansluiting.

Gezellig avondmaal vanavond bij de familie ter Hogt
Tom matchwinner bij HSC'21 2 - Quick'20 2 en grote broer Bas bij JVC Cuijk - HSC'21. :duim:

Laatst bewerkt:
G

Gast

Guest
Omdat bijna alles in de regio werd afgelast maar weer eens naar JVC gegaan.

HSC opende via een prachtig afstandsschot de score. Dat was tevens de enige echte kans die ze zouden krijgen in de eerste helft. JVC voetbalde beter en het spel speelde zich vooral op de helft van HSC af. Dat leverde verschillende kansen op die door spits Eind allemaal werden gemist.
Na rust oogde JVC inspiratieloos en bleef HSC relatief makkelijk overeind. Toen verdediger Ritzen in het laatste kwartier voorin werd gezet vielen er achterin bij JVC gaten met grote kansen voor HSC tot gevolg. Ook JVC zelf kreeg door die omzetting kansen maar toen Eind eindelijk het net vond werd het doelpunt terecht afgekeurd vanwege het hinderen van de keeper. Zo bleef het bij 0-1, een effectieve overwinning voor HSC. JVC verdiende minstens een punt maar als je niet scoort houdt het op. Een bloemetje voor Eind van HSC zijde zou desalniettemin wel op z'n plaats zijn.

Er waren naar schatting ruim driehonderd toeschouwers waaronder zo'n vijfentwintig uitsupporters. Ondanks de regen.

Hou je vast Waan.

De trainer van EVV wilde vandaag en de rest van het seizoen meer aanvallen en vaker in de zestien van de tegenstander komen. Dat was vandaag al goed gelukt want het was volgens de aanwezigen een heerlijk potje tegen Lienden.