Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Methone

New member
Op de filmpjes die voorbij kwamen keken ze nog niet zo heel vrolijk, maar dat is gewoon een kwestie van wennen lijkt me.
 

Reza

Member
Merkel staat wel voor lul met wir schaffen das. Bijzonder pijnlijk. Waarom horen we nu niets meer van Linda de Mol, Sara Kroos en Wendy van Dijk. We moeten iedereen binnenlaten en helpen. Sara Kroos, cabaretier, die bepleit dat er geen satire meer moet worden opgevoerd over de Islam en de vluchtelingen. Zelfcensuur dus.
Als ik op mijn werk hoor op sociale zaken hoor dat Marokkaanse klantmanagers voor hoer worden uitgescholden, ongelovigen en heulen met de vijand (wij Nederlanders) door Syrische vluchtelingen vraag ik me steeds af, wanneer gaan in godsnaam de grenzen dicht? De buitengrenzen in Europa dan vooral. Elk bootje gewoon terugbrengen.
Van de Syri?r die twee jaar geleden al zijn binnengekomen en wonen in Rotterdam heeft maar 12% een baan gevonden. De rest zit gewoon in de uitkering. Ik heb nog steeds contact met oud-collega?s uit Rotterdam hierover. Ze zijn ongemotiveerd, lui en vooral agressief. Vooral tegen vrouwen. Ze komen veel in aanraking met de politie hierdoor. Dit soort verhalen komen nooit in de media. Ze zijn bang dat de Nederlanders nog negatiever aankijken tegen de vluchtelingen.
 

SanMark.

Well-known member

DeMaster

Active member
Met je poten van andermans vrouw afblijven. Belgi? geven ze hiervoor nu een cursus met vrouwen om te gaan etc.
Zo niet, staan ze buiten Belgi? (en terecht, zou je vrouw/vriendin/dochter maar wezen die zoiets meegemaakt heeft als in K?ln)
 

zwammy

Well-known member
Ik niet, maar het zou niet verkeerd zijn om even wat in te lezen. Had je kunnen weten dat na ik meen 72% analfabeet is.
 

Fenerium

Member
Alles wat er in Keulen is gebeurd is niks anders dan het gevolg van onbekwaamheid van de Europese regeringen. Ik heb de neiging om eigen schuld dikke bult te zeggen maar dat ga ik de slachtoffers niet aandoen. Dit soort dingen overkomen je niet, het wordt je aangedaan en ik kan maar 1 schuldige aanwijzen....

Voordat je het weet gebeurt het in Nederland.
 

Wigboldus

Well-known member
Ik niet, maar het zou niet verkeerd zijn om even wat in te lezen. Had je kunnen weten dat na ik meen 72% analfabeet is.

IQ ontwikkeld daar natuurlijk veel moeilijker dan hier in Nederland. Hier krijgt iedereen de kans om onderwijs te krijgen en hun IQ omhoog te schroeven. Er zitten genoeg bij die wel willen werken en al vrijwillig dingen ondernemen met behulp van organisaties. Ook geschoolde Syri?rs zitten er wel tussen, maar dit is inderdaad wel een klein percentage.
 

Miramar

Well-known member
In Zweden zijn de aanrandingen en overvallen van vluchtelingen angstvallig geheim gehouden door de politie. Maar nu komt het toch uit.


Gezinnen die gevlucht zijn moet je helpen de rest(kerels die in groepen komen) opflikkeren en terug de zee op.
 

Methone

New member
Heb je daar een quote van?

Topman COA: asielzoekers kunnen verrijking voor de samenleving zijn
http://www.nrc.nl/nieuws/2015/09/18/topman-coa-asielzoekers-zijn-verrijking-voor-de-samenleving

Verder nog wat ander vervelend nieuws

Zweedse politie verzweeg Keulse toestanden
http://www.telegraaf.nl/buitenland/...&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed

Waait aanrandingsfenomeen Taharrush nu over naar Europa?
http://www.elsevier.nl/Buitenland/a...ver-naar-Europa-2743438W/?masterpageid=202891
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan