Het grote PSV nieuws topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

JMD

Well-known member
Jetro Willems is aangesloten bij de PSV-selectie op het trainingskamp in Malta, de laatste stap in zijn revalidatie.
 

DeftonesJP

New member
Die gozer heeft behoorlijk wat pech gehad zeg met die blessures. Ik ben benieuwd hoe hij terug keert en in welke vorm. Soms schieten spelers als komeet weer in vorm als ze terug komen van een blessure maar soms duurt tijden voor dat ze weer een bal raken. Mocht Willems gelijk weer zijn niveau halen dan blijft hij niet lang denk ik.
 

gevegt

Well-known member
Waarschijnlijker is dat hij tijdens zijn eerste of tweede wedstrijd weer uitvalt met een spierblessure.
 

Balderas

New member
Gerucht gaat dat Art Langeler na dit seizoen gaat vertrekken bij PSV en weer aan de slag gaat als hoofdtrainer. Voor PSV zal dit een aderlating zijn, Langeler is een echte vakman en heeft de laatste jaren de jeugdopleiding van PSV een behoorlijke boost gegeven.

Mocht hij volgens de geruchten vertrekken dan zal Langeler volgend seizoen hoofdtrainer worden bij Heerenveen, die hem al eerder aan wilde trekken
 

DeftonesJP

New member
Dat lijkt me wel een goeie match hoewel Langeler zelf aangaf dat hij niet meer zo nodig in de spotlight hoefde toch? Hij prefereerde de functie bij PSV in de luwte. Iemand kan van mening veranderen natuurlijk. Het zou voor beide partijen wel goed zijn denk ik.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
2-1 verloren van Hibernian (Malta). Foutje op livescore, het zal vast 2-11 zijn geworden
 

erka

Well-known member
Toch echt 2-1 :D

Maar goed, de laatste keer dat Hibernians La Valletta Europees van zich heeft doen spreken is in het Precambrium geweest, dus wat zegt het.
 

JMD

Well-known member
Tsja, kon je verwachten. Zoals bekend denkt dit PSV er veel te makkelijk over tegen de kleintjes. Het zal mij niks verbazen als PSV over 12 dagen wel wint in Rotterdam bij Feyenoord, maar 10 dagen later onderuit gaat in Rotterdam bij Excelsior.

PSV kwam ook snel op 0-1 en dan gaat het grote onderschatten beginnen, gebeurde al tegen Excelsior, tegen ADO, tegen PEC, tegen Cambuur (beker), tegen Willem II, ... Tsja, waarom zou je daar van leren als voetballer zijnde? Je bent toch de beste van de wereld en had al lang bij Barcelona moeten spelen. Al die kritiek van fans, journalisten e.d. is toch zwaar onterecht....
 

JMD

Well-known member
En verder: waarom oefen je in hemelsnaam tegen Hibernians FC... Zelfs als je daar met 1 goal verschil van wint spreekt men (terecht) nog van een slecht resultaat....
 

JFK

Well-known member
Tsja, kon je verwachten. Zoals bekend denkt dit PSV er veel te makkelijk over tegen de kleintjes. Het zal mij niks verbazen als PSV over 12 dagen wel wint in Rotterdam bij Feyenoord, maar 10 dagen later onderuit gaat in Rotterdam bij Excelsior.....

Sowieso gaat PSV verliezen in De Kuip en van Excelsior zal niet gewonnen worden.
Met 1 punt mogen jullie je handen echt dichtknijpen.
 

JMD

Well-known member
Maak je toch niet zo druk over een oefenpotje.
Kampioen worden we toch wel weer.

Ik maak me ook niet druk om de uitslag, maar vooral om de onderschatting die er van af spat, en dat blijft een terugkerend fenomeen dit seizoen, terwijl dat vorig jaar juist absoluut niet het geval was.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan