Stel je zelf even voor

G

Gast

Guest
Als er niemand vuurwerk naar mij gooit moet dat goed komen, ik heb niks met vuurwerk. Ik breng mijn geld dan liever naar de kroeg
 

DeftonesJP

New member
Dat zijn de betere dingen alhoewel ik steeds vaker op de pc zit te spelen.

Thuis heb ik een PS4 staan en daarom leek mij het wel een goed idee om de 360 op de zaak te zetten. M'n collega's afmaken met street fighter werk heel erg therapeutisch kan ik je vertellen.
 

Mario

Well-known member
Vroegah, toen ik nog op een helpdesk werkte werd er altijd gegamed ... unreal tournament en dat soort games. Tegenwoordig is dat wat lastiger, op een of andere manier wordt er verwacht dat je ook daadwerkelijk moet werken.
 

Fabian

Active member
Wellicht dat ik ook eens mijn Playstation weer eens aanslinger op oudejaarsavond. Die staat te verstoffen. Je moet toch iets.

Met vuurwerk heb ik ook niets en die lichtshow is ieder jaar hetzelfde. De puinzooi op straat na afloop ook (mensen ruim die troep eens op).
 

Mario

Well-known member
Oudjaarsavond is normaal geen bal aan. Het zal wel een film worden, en dan merken we vanzelf wel als het nieuwjaar is. Hopelijk slaapt de kleine net als vorig jaar weer dwars door die vuurwerkherrie heen.
 
G

Gast

Guest
Hallo iedereen, hier nog een oud VPF-lid. Toen stond ik bekend onder de naam "Tommie", een naam die me nu niet echt meer aanspreekt. Mijn roepnaam is Tom, maar ik word door vrienden vaak Thomas genoemd.

Ik heb me aangemeld omdat ik het toch wel een beetje mis om op een forum te blaten over mijn favoriete clubje Ajax, voetbal in het algemeen of van allerlei off-topic-onzin.

Ik ben 29 jaar oud en ik werk als ZEG-begeleider met mensen met zeer agressief gedrag. Recent ben ik aangenomen om daarnaast collega's te gaan trainen in het omgaan met fysieke agressie.

Ik ga nog altijd graag uit, kijk graag films en series, lees graag, doe aan krachttraining en jiujitsu.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Inderdaad. Mindere clubvoorkeur, maar zo heeft iedereen wel wat minpuntjes.

Volgens mij komen ze gewoon allemaal van een Ajax forum i.p.v. een algemeen voetbal forum. Waarom ze dan een Feyenoord forum uitkiezen vind ik een beetje typisch.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ik heb mijn twijfels bij al die aanmeldingen,ze doen mij net iets te joviaal om mij te laten denken dat ze hier voor het eerst zijn,of het zijn kloon accounts,maar dat kan ik niet waarmaken dus alleen maar denken of het zijn oudleden van SQ met een nieuwe nickname.

Ik ben te vaak in de maling genomen om al die nieuwe leden opeens ook te gaan zien als nieuwe leden.
(bedankt oa vakx)

Ik kan je verzekeren dat dit allemaal individuen zijn en dat het allemaal ok? is. We hebben het uiteraard gecheckt na alle gevallen uit het verleden.
 

inhethoekje

Active member
Ik kan je verzekeren dat dit allemaal individuen zijn en dat het allemaal ok? is. We hebben het uiteraard gecheckt na alle gevallen uit het verleden.


Als dat zo is, en jou geloof ik gelijk na al die jaren dat ik je nu ken neem ik mijn woorden terug.
En mag je mijn post verwijderen.

Welkom allemaal.
 
Bovenaan