3FM Glazen Huis

inhethoekje

Active member
Ik moet er nog inkomen, maar dat komt ook omdat ik nog tot maandagmorgen moet werken dus het SR gevoel is er nog niet echt, daarna ga ik het wel veelvuldig aanzetten op de achtergrond.

(Kanaal 26 bij KPN, 24/7)
 

Maasveld

Well-known member
Ja sorry Simon, met alle respect voor jou vrijwilligerswerk, maar vind je het niet een beetje logisch dat er in deze tijden iets meer wordt gekeken naar primaire levensbehoeften dan naar tertiaire (en dan ben ik nog mild) levensbehoeften?
 

Mario

Well-known member
Er zal ongetwijfeld wat substitutie optreden, waardoor er mensen geld geven dat op de 'grote hoop' van Serious Request terecht komt, in plaats van bij kleinere doelen, maar ik zie ook dat er veel meer mensen zijn, die nu iets geven aan Serious Request, terwijl ze anders niets zouden geven, dus het is en blijft een goede actie ieder jaar.

Wat ik persoonlijk wel erg jammer vind, is dat het Rode Kruis zich nu vooral richt op deze grote acties en het verlenen van eerste hulp bij grote concerten en festivals en zich niet meer richt op het ondersteunen van zieken, gehandicapten en ouderen in de regio's. Ik ben jarenlang mee geweest als vrijwilliger op hospitaalschip 'Henry Dunant', dat vakanties verzorgt voor mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen (daar ben ik de laatste keer zelfs een week voor overgekomen vanuit Engeland), maar dat is nu op een laag pitje gezet en ik vrees zelfs dat het schip na komend jaar uit de vaart wordt genomen, omdat het gewoon niet meer ondersteund wordt vanuit de regio's en dan steekt het bij mij wel eens al ik zie dat dat niet meer kan en er tijdens Serious Request met miljoenen gesmeten wordt.

Mijn oom heeft dat ook jaren gedaan betreffende de Henry Dunant... mooi doel is dat. Jammer als dit zou verdwijnen.
 

zwammy

Well-known member
Wat is het doel dit jaar? Misschien kunnen ze wel iets doen aan sexuele voorlichting in Afrika.
 

Nik

Member
Dat je een zielig stuk stront bent die 100 keer hetzelfde zegt. Denk ik.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

Joost

Well-known member
Wat bezielt mensen om om zeven uur 's ochtends met kleine kinderen voor dat huis te gaan staan?
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Als er straks een Heerenveenshirt in beeld komt, dan ben ik dat :rumcolaa:
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Nou, 5 minuten geweest. Dochter volledig overstuur door de drukte. Dinsdag zelf maar even gaan dan
 
Bovenaan