Binnenlandse politiek

Status
Niet open voor verdere reacties.

erka

Well-known member
Wat is er nu eigenlijk aan de hand c.q. wat stinkt er nu zo? Ik begrijp de hele opwinding niet helemaal. dit is gewoon weer een rituele politieke dans die op de keper beschouwd inhoudelijk nergens over gaat.

Over de Kamer onjuist informeren. Ofwel liegen.
 

erka

Well-known member
Maar goed, maakt niet uit verder want Samsom wil ervan leren voor de toekomst. Bang als hij is voor zijn eigen baantje. Dus de kabinetspartijen vormen weer een blok.

Zap! Nepparlement inderdaad.
 

Pascallovic

Well-known member
Nou zit er nog wel een verschil tussen onjuist en liegen maar los daarvan, voor dat feit zijn de twee verantwoordelijke bewindslieden toch al opgestapt?
De twee die er nu zitten(en toen moesten controleren) hebben een persbericht van het ministerie veranderd zodat de leugen nog even kon doorgaan.

Een minister president die beweerd dat een gespreksverslag met Teeven een persoonlijke aantekening van een ambtenaar heeft, waardoor deze niet naar de kamer kon. Nu blijkt er geen sprake van een persoonlijke aantekening en had Rutte uberhaubt het verslag niet gelezen, maar bouwde wel daar zijn verdediging op.

Als laatste een commissie die aangeeft dat de deal niet evenwichtig was/kon zijn, maar een Rutte die nog steeds beweerd dat het wel een goede deal was, ook al stelt hij niet te weten wat de tegenprestatie van Cees H. was. Kortom er zijn er nog meer die hebben gelogen en ze hebben het gewoon ontzettend dom aangepakt.

Halbe Zijlstra is niet sterk hoor. Hij komt er ook niet goed uit. Dit stinkt zo ontzettend.
Veel slechter dan het letterlijke duiken bij het Griekenlanddebat zal het toch niet geweest zijn?
 

zwammy

Well-known member
Goed zo, en terecht. Je ballen klem door Turkije, Griekenland en Oekraine, topkabinet. Heeft Rutte nog wel last van zijn kaken?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan