Het grote kalkoen en oliebollen topic

zwammy

Well-known member
Wakker dier als graadmeter nemen, valt me mee dat er geen dodelijke bacterieen inzitten en we aan het gras moeten
 

inhethoekje

Active member
Vanavond bevestiging gekregen dat er door een afzegging we 1e kerstdag alsnog terecht kunnen bij een toprestaurant in Nijmegen .

Ik ben blij.
 

Eef de Kip

Well-known member
Kan iemand mij uitleggen waar het vlees van de Hanos, Makro en Sligro enerzijds en het vlees van de supermarkt anderzijds tegenwoordig vandaan komt?
Ik heb vroeger een paar jaar rondgelopen in slachthuizen en of het nou Amsterdam, Haarlem, Lelystad of Nieuwekerk a/d ijssel was, het ging allemaal naar de eerder genoemde bedrijven.
 

gevegt

Well-known member
Kan iemand mij uitleggen waar het vlees van de Hanos, Makro en Sligro enerzijds en het vlees van de supermarkt anderzijds tegenwoordig vandaan komt?
Ik heb vroeger een paar jaar rondgelopen in slachthuizen en of het nou Amsterdam, Haarlem, Lelystad of Nieuwekerk a/d ijssel was, het ging allemaal naar de eerder genoemde bedrijven.
Zolang je niet zelf het vee naar het slachthuis brengt, maakt het geen reet uit waar je het koopt. Komt bij dat het smaakverschil niet bestaat.
 
Bovenaan