Forumleiding
Segunda is wel redelijk verdeeld. De Primera zijn het grote verschillen.

Marc070987

Member
Volgende week donderdag naar Barcelona voor de wedstrijd van Las Palmas uit bij Espanyol. Nu al ontzettend veel zin in, de spullen liggen alvast klaar om ingepakt te worden :D

Marc070987

Member
Gisteren eindelijk weer eens een goed Las Palmas gezien. Na de kansloze nederlaag thuis tegen Depor en de geflatteerde nederlaag in El Molinon waar we meer verdienden zonder echt goed te spelen zag ik weer het Las Palmas wat domineerde in Mestalla tegen Valencia.

Vooral de eerste helft was een genot om naar te kijken, Betis wist niet hoe maar ze haalden de rust met een 0-0. In de tweede helft kwam Betis weer wat beter in de wedstrijd en was het gelijkopgaand en leek de wedstrijd af te stevenen op een 0-0 en het daarbij behorende puntje waar Las Palmas niets mee op zou schieten. Willian Jos? maakte in de allerlaatste seconde de verdiende 1-0 en blijven we in de race voor de permanencia.

Volgende week dus Espanyol uit en ook daar valt wat te halen, vandaar dat ik ook heb gekozen voor Espanyol uit ipv een FC Barcelona, Real Madrid etc. Tussendoor nog een hinderlijke onderbreking in de vorm van de Copa del Rey, dan spelen we in Anoeta na de eerste wedstrijd met 2-1 te hebben gewonnen. Ik zou het niet erg vinden om daar met een B-team aan te treden en te verliezen, alle focus op de Liga. De beker winnen we toch niet.

Zo werd gisteren het doelpunt van Willian Jos? gevierd op UDRadio :D:D:

Ook nog maar even de samenvatting van de wedstrijd:

Batigoal

Well-known member
Mooie en verrassende overwinning van Villarreal op Real Madrid. Soldado maakte al vroeg de enige goal. Stadsrivaal Atletico is daarmee de grote winnaar van het weekend, aangezien FC Barcelona eerder dit weekend al punten verspeelde tegen Deportivo.

Max

Eibar helaas niet gewonnen. Stond tot de slotfase voor thuis tegen Valencia en zelfs ook nog een strafschop gemist. Wel een hoop gelijkspelen die overwinningen hadden kunnen zijn. Nog wel in het linkerrijtje, maar Eibar zakt nu wel af.

Raul

Mooie en verrassende overwinning van Villarreal op Real Madrid. Soldado maakte al vroeg de enige goal.

Ik vond het niet verrassend Want Villarreal is gewoon een taaie tegenstander. Alleen Celta heeft daar weten te winnen dit seizoen. Ze hebben een geweldige coach en weer een selectie met enorm veel potentie. Ze flikken het toch weer daar.

Ska P 187

Beetje wat vroeger RKC was, maar dan op (bijna) CL niveau?
Vrij rustige club, op een paar jaar na, met een beste bats geld en niet dezelfde druk/schare supporters als bijvoorbeeld Valencia.

Raul

Moeilijk te vergelijken Skap. Villarreal is toch andere koek. Haha jij met je Valencia, cuidate amigo ;)

Batigoal

Villarreal valt me dit seizoen al langer positief op, maar mooie overwinning dit weekend. Ik had eerder in het EL-topic geloof ik al Suarez en Castillejo geprezen, maar die Leiva is ook wel een aardig spelertje.

Raul

Vergeet Jonathan dos Santos niet. Die was echt de beste man van de eerste helft.