Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

inhethoekje

Active member

inhethoekje

Active member
Je zou het kunnen vergelijken met een vol stadion, daar zit nog niet 1 % die het verpest voor de 99% anderen maar die 99% durft die 1% niet aan te pakken.


Precies, dat ene1 % heeft er voor gezorgd dat er geen Ajacieden meer mogen komen bij de Klassieker en vice versa Feyenoorders, laten we dat nu ook eens doen met onze grenzen, dicht die handel, helaas voor de goeden, zorg eerst maar dat je in je eigen tent die 1% onder de duim hebt.
 

inhethoekje

Active member
Je begint haast te hopen op een aanslag in Isra?l door IS zodat Isra?l even orde op zaken kan stellen, maar zo dom is de IS blijkbaar niet, bonje met Frankrijk of Isra?l, dan is de keuze snel gemaakt.
 

Fabian

Active member
Dode tijdens inval verdachten aanslag Parijs

Speciale eenheden van de Franse politie zijn woensdagochtend in het noorden van Parijs, in Saint-Denis, een grote operatie begonnen. Daarbij zijn veel schoten gehoord. Er zou minstens ??n dode zijn gevallen.

Volgens persbureau Reuters wordt jacht gemaakt op een van de verdachten van de aanslagen in Parijs, afgelopen vrijdag. Het zou gaan om Abdelhamid Abaaoud, het brein achter aanslagen van vrijdag. Verslaggevers ter plaatse stellen dat de actie gericht is tegen een huis bij het Place Jean Jaur?s en zou de politie te maken hebben met vijf verdachten. Omwonenden stellen ook explosies te hebben gehoord. Scholen en colleges in Saint-Denis in het noorden van Parijs blijven voorlopig dicht.

Salah Abdeslam, die wordt gezien als een van de daders van de aanslagen, is ook nog altijd voortvluchtig.

Explosieven
De tweede nog in leven zijnde verdachte van de bloedige aanslagen in Parijs, waarop de jacht is geopend, is Mohamed K. Hij komt uit het Noord-Franse Roubaix en heeft mogelijk de explosieven en ontstekingsmechanismen voor de aanslagen in Parijs geleverd. Dat melden verschillende Belgische kranten woensdag.

Bij de aanslagen kwamen zeven verdachten om het leven. Minstens twee anderen vermoedelijke terroristen werden niet gedood. Behalve Salah Abdeslam, die nog altijd voortvluchtig is en internationaal wordt gezocht, gaat het om deze Mohamed K. Belgische veiligheidsdiensten zijn met man en macht naar hem op zoek. Hij wordt omschreven als ,,zeer gevaarlijk". Het vermoeden is dat hij voor en na de aanslagen contact zocht met Abdeslam.

http://www.ad.nl/ad/nl/37401/Aansla...-van-aanslagen-in-Parijs-agenten-gewond.dhtml
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan