Topklasse zondag seizoen 2015/2016

de waan

Well-known member
Ach ja, na een half uur rood een pingel tegen, waardoor het 2-0 wordt in plaats van de 1-1 die in de lucht hing. Dan kan het ook zo maar ineens snel gaan tegen een ploeg als De Treffers.
 

Joost

Well-known member
Volgens L1 speelde EVV gisteren een aantrekkelijke wedstrijd. Het verslag in de krant zegt zelfs; 'de toeschouwers in Echt hoefden zich geen seconde te vervelen'.
 

De Groene Scout

Well-known member
Ook RTV-Utrecht had het over een open wedstrijd die ook zomaar in 4-4 had kunnen eindigen.
Wat is er aan de hand in Echt?
 

Unregistere

Well-known member
Moussa Kalisse is in vorm bij Magreb in elk geval, dus HSC '21 zal iets moeten verzinnen om hem af te stoppen. Zonde dat Bellahsan niet meer zo vaak speelt.
 

de waan

Well-known member
Ik kan er niet bij zijn, dus vanuit huis een HUP HSC! dan maar.

Kalisse is na vorige week lekker gaan zweven, dus dat is kinderwerk voor Grondman. Hoop ik.
 

de waan

Well-known member
Dezelfde elf als vorige week. Vreemd dat Garritsen de voorkeur blijft krijgen boven Caglar Uguz. Maar ja, trainers, he.

De Treffers alweer snel op voorsprong tegen TEC. Die zijn aardig los lijkt het.
 

Unnekuukse

Active member
Op basis van kansenverhouding en inzet boekt JVC Cuijk een verdiende 1-0 overwinning op Lienden. Enige doelpunt viel al na twintig minuten spelen: Rik Renirie scoorde na fraaie dieptepass van Ilias Zaimi.
 

De Groene Scout

Well-known member
Belangrijke winst vanmiddag voor HSC'21 tegen Magreb'90.
Eerste kwartier was voor de bezoekers, met name over de linkerkant kwamen ze enkele keren gevraalijk door. Ze kwamen ook terecht op 0-1.
Na dat kwartier kwam HSC'21 beter in het spel en nam het initiatief over. Via Bouwmeister (vandaag de meest dreigende aanvaller en misschien wel de beste HSC'er) werd het gelijk en Postma zette HSC'21 na voorbereiden werk van Ottink zelfs op 2-1.

Even lekker uitspelen zat er niet in na de thee. HSC'21 kwam er maar moeilijk uit en had het lastig tegen enkele goede individualisten.
De 3-1 een kwartier voor tijd kwam ook als een bevrijding. Ter Hogt mocht hem binnen schieten. Hierna nog een 2e gele kaart voor een Magreb-speler en was het wel gedaan met de druk.

Langs de lijn werd nog wel veel gelachen om de dikke buik van Nourdin Boukhari. Hij kwam er niet aan te pas tegen Grondman.
 

de waan

Well-known member
Het rook naar sterke wiet langs de lijn begreep ik. :rumcolaa:

Dan eerst de ploeg die op dat ene plekje staat er af zien te stoten... ;-)

Of ??n van de andere zes. Maar goed, volgende week eerst onze traditionele nederlaag bij WKE, dus dan staan we waarschijnlijk gewoon weer dertiende.
 
Bovenaan