Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

zwammy

Well-known member
Hevige woede in het Verenigd Koninkrijk om statements van een islamitische organisatie uit Rotherham. Moslims in die stad moeten de politie boycotten wegens haar onderzoek naar een zeer omvangrijk zedenschandaal, aldus de Allah-fanboys.


In Rotherham zijn in veertien jaar tijd door Pakistaanse bendes ongeveer 1.400 blanke meisjes seksueel misbruikt. Veel van de kinderen, sommigen vanaf hun elfde levensjaar, leefden jarenlang feitelijk als slaven te midden van groepen islamitische mannen.

De Britse Moslimjeugd (BMY) vindt echter dat sprake is van "vervolging, marginalisering en ontmenselijking van moslims", schrijft Express. Islamieten zouden daarom direct hun banden met de wetshandhavers moeten verbreken. Zo nee, "dan word je een paria in je eigen wijk", aldus het dreigement op de website van BMY.

De militante groep stelde verder dat men "geen verantwoordelijkheid neemt voor daden van zelfverdediging" door haar leden. Volgens de moslims is de politie "niet te vertrouwen".

'Oproep = hypocrisie van ergste soort'

"Deze mensen stellen zichzelf boven de wet", zegt politica Jane Collins (UKIP) in een reactie. Zij wil dat de politie het onderzoek naar de seksnetwerken voortzet. De oproep van BMY is in haar ogen "hypocrisie van de ergste soort".

Soortgelijke affaires elders in GB

Het schandaal in Rotherham bleek niet op zichzelf te staan. Ook in Oxfordshire, Bristol en andere steden speelden vergelijkbare misbruikzaken. De autoriteiten hielden affaires onder de pet uit vrees dat openbaarmaking ervan de 'multiculturele harmonie' kon ondermijnen, aldus critici.

Vergeleken met dat maf volk valt het hier nog flink mee
 

JMD

Well-known member
Vergeleken met dat maf volk valt het hier nog flink mee
Zeker...

En als je zag waarmee die BBC-pedo's aan de schandpaal werden genageld is het schandalig dat de autoriteiten dit soort misstanden niet durfden te vermelden...
 

zwammy

Well-known member
Dat kan ook nog. Hoewel het wel duidelijk is dat er heel veel dingen niet de media halen. Laatst duidelijk voorbeeld is nog de Portugalse verkiezingen
 

zwammy

Well-known member
Ik hoor idd genoeg dingen over wat er fout gaat in AZC's wat de media niet halen, dit zal niet alleen in Nederland zijn lijkt me.
 

erka

Well-known member
Dat Russische vliegtuig dat is neergestort in Egypte....eerst was een aanslag uitgesloten maar nu sijpelen toch berichten door dat het niet kan worden uitgesloten...

Stiekem hoop ik dat alle partijen nu alles ontkennen en dat Putin er een jaar over moet doen om tot de conclusie te komen dat het een raket was, bij voorkeur eentje van Saudische of Iraanse makelij ofzo.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het betreffen burgerslachtoffers, dus dan voel ik niet zo de behoefte om daar zo over door te denken.
 

Max

Administrator
Forumleiding
IS claimt dat ze het vliegtuig uit de lucht hebben geschoten. Dan kan Poetin meteen doorschakelen.
 

erka

Well-known member
Nou, het feest kan beginnen dus. Eens kijken of Putin net zo'n slapjanus is als Rutte. Retorische vraag.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan