WK kwalificatie 2018 - CONCACAF

Atreides

Active member
Hoe zou de ideale opstelling er een beetje uit kunnen zien? Als ik zie wat het veel kleinere Curacao e.d. al in het veld kunnen brengen....
 

Forza AZ

Active member
Toch wel revolutionair nieuws in Suriname. Want voetballers met een Nederlands paspoort mogen vanaf nu uitkomen in het Surinaamse elftal.
Tot nu toe kon dat ook wel volgens mij. Alleen moesten ze dan ook de Surinaamse nationaliteit aannemen waarmee ze het risico liepen hun Nederlandse paspoort kwijt te raken. En dat risico wilde natuurlijk niemand nemen.
 

Atreides

Active member
Gorr? heeft beet.

Naast Hasselbank al een mooi rijtje:
Nu is bekend geworden dat er n?g meer spelers die eerder zijn opgeroepen voor Nederlandse (jeugd)elftallen gaan uitkomen voor Suriname. Het gaat om Kelvin Leerdam (Seattle Sounders), Ryan Donk (Galatasaray), Tjaronn Chery (Maccabi Haifa), Florian Jozefzoon (Derby County), Diego Biseswar (PAOK Saloniki), Mitchell Donald (Evkur Yeni Malatyaspor) en Miquel Nelom (Willem II).

Kan wel eens een leuk elftal worden om te zien. Benieuwd of gasten als Haps straks ook nog toetreden....
 

Batigoal

Well-known member
Kan een mooi team worden zo. Als er nog meer jongens die waarschijnlijk toch niet in aanmerking komen voor Oranje zich voor Suriname beschikbaar stellen, krijg je een leuk team.

 
Bovenaan