Schots voetbal

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Er was nog geen topic over het Schotse voetbal, dus bij deze. Celtic is al ruime tijd kampioen, maar de spanning was lager. Rangers heeft zojuist Hibs over 2 wedstrijden verslagen en moet het nu tegen de nummer 11 van de Schotse Premier Leauge Motherwell opnemen. Bij winst promoveren ze en is "The Old Firm" na 3 jaar in ere hersteld. Hearts is al gepromoveerd.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Godver, ze staan weer dik in de min, mogen een oplichter als voorzitter aannemen en dan gaan ze straks nog promoveren ook :(
 

Kielse Rat

Well-known member
1-3 uiteindelijk. De comeback van Rangers laat, tenzij er nog mirakels gebeuren, nog een jaartje op zich wachten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Er waren gisteren bij VI nog een paar mooie beelden van de return.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik kon de actie van de speler van Rangers toch wel enigszins waarderen. Hadden die van Karlsruhe eigenlijk ook bij Rajkovic en M?ller moeten doen.

Dat mag je zeggen. Die ene die na de pingel stond te provoceren had echt een keihard hoek op de neus verdiend.
 

ALenstra

Well-known member
Glasgow Rangers heeft Mark Warburton benoemd tot manager. Warburton was afgelopen seizoen manager bij Brentford in de Engelse championship.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
De Schotse Premier League ploegen kunnen al niet eens meer thuis winnen van Engelse League One teams deze voorbereiding.
 

Batigoal

Well-known member
Rodney Sneijder was in Nederland wel zo'n beetje uitgespeeld en dus gaat hij nu proberen bij Dundee United. Wie weet dat een andere omgeving hem eens stimuleert.
 

ALenstra

Well-known member
Celtic en Dundee FC willen een onderlinge competitiewedstrijd in Amerika afwerken. Ideetje van de Amerikaanse eigenaren van Dundee FC.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Voor Celtic ook interessant met de Ierse roots van veel Amerikanen. Alleen voor de supporters van de clubs in Schotland niet leuk.
 

Forza AZ

Well-known member
Als ze zonodig tegen elkaar willen spelen in de VS, dan plannen ze daar maar een oefenwedstrijd. Ik vind het al raar dat sommige landen hun Supercup buiten het eigen land laten spelen, maar als ze dat ook gaan doen met competitiewedstrijden is dat helemaal belachelijk.
 
Bovenaan