Primera División

Batigoal

Well-known member
Hazard weer geblesseerd het veld vroegtijdig moeten verlaten. Dat begint toch een probleem te worden.

En Courtois weer met een blunder. Het gaat die Rode Duivels niet zo lekker af!

Sociedad verspeelt punten in de topper tegen Villarreal. Maar ze mogen niet mopperen, want ze kregen een penalty direct na een corner die geen corner was. Denk niet dat de VAR daarvoor behoort in te grijpen, maar zuur voor Villarreal is het wel.

Overigens was de Spaanse VAR tijdens het weekend selectief blind bij duidelijke overtredingen op Marcelo en Hermoso.
 

Kielse Rat

Well-known member
En Courtois weer met een blunder. Het gaat die Rode Duivels niet zo lekker af!

Courtois behoort normaliter toch tot één van de sterkhouders van Real, al was het niet zijn beste week. Real net als Barcelona zeer wisselvallig. Dit moet een seizoen worden waarin Atlético de titel nog eens kan pakken.
 

JMD

Well-known member
Sociedad valt de laatste weken toch wat weg. Dinsdag a.s. ontvangen ze Atletico Madrid, een laatste kans om een beetje in de buurt van de kop te blijven.
 

JMD

Well-known member
Barcelona komt gisteravond niet verder dan 1-1 tegen Eibar...
Vanavond komen beide clubs uit Madrid in actie.
 

Batigoal

Well-known member
Betis vergeet de Derbi Sevillano te winnen. Fekir krijgt na interruptie van de VAR een penalty bij een 1-1 stand, ruziet met zijn ploeggenoot Canales omdat hij hem zelf wil nemen. Schiet 'm vervolgens veel te zwak in en de stand blijft gelijk.
 

JMD

Well-known member
Barcelona staat 1-3 voor in het inhaalduel bij Athletic Bilbao, als het wint klimt het naar plek 3 achter Real en Atletico. Sevilla heeft nog wel minder verliespunten dan Barcelona.
 

Batigoal

Well-known member
En een paar dagen later scoort hij zijn eerste rode kaart ooit! Het was sowieso een gedenkwaardige wedstrijd, want Athletic won na verlenging de super cup door een fraaie goal van Iñaki Williams.
 

U.G.

Well-known member
Die overtreding van Carrasco bedoel je ? Is gewoon een pingel toch.

Atletico wordt kampioen, lijkt me wel save to say. Niet zo wisselvallig als de rest, en slechts 7 goals tegen.
 

Kielse Rat

Well-known member
Door de verrassende nederlaag van Real Madrid is Atlético ondertussen (met nog een inhaalwedstrijd nota bene) uitgelopen tot 10 punten. Atlético lijkt er dit seizoen vol te van gaan profiteren dat het bij Real en Barcelona wat minder gaat. Als Barcelona vandaag wint, komen ze wel weer op gelijke hoogte met Real. Bij de rust staan ze 1-0 voor tegen Bilbao na een prachtige vrije trap van Messi.
 
Bovenaan