Overig Europees Voetbal

Mommiej

Well-known member
Uiteindelijk 5-0 winst voor AZ, niet geflatteerd. De keeper van Hajduk was enige aan hun kant met een voldoende, die heeft er nog genoeg uit gehouden zelfs.
 

Mario

Well-known member
Van A tot Z de beste. Mooi hoor, ook als je alle resultaten ziet, tegen toch niet de minste tegenstanders.
 

Batigoal

Well-known member
Tof hoor!! Hele mooie prestatie van AZ. In de finale ook Hajduk helemaal op een hoopje gespeeld. Ze gaan nog veel plezier beleven aan al die talenten. Ik verwacht dat Meerdink de komende weken veel kansen krijgt in het eerste, maar die Addai kan ook wel prima voetballen moet ik zeggen.
 

ALenstra

Well-known member
De Conference League finales voor de komende twee jaar zijn toegewezen. Volgend jaar in Athene en het jaar erna in Wroclaw.
 

Forza AZ

Well-known member
De 1e ronde van de nieuwe Youth league gaat AZ wel overleven. Thuis werd zojuist met 12-0 gewonnen van Klaipeda uit Litouwen. De return is hiermee niet erg spannend meer. ;)
 

Mario

Well-known member
De jonkies van AZ flikken het weer. Na een 1-0 overwinning op Atlético Madrid plaatst AZ zich voor de laatste 16 in the Youth League.
 

Mommiej

Well-known member
Jeugd van AZ schakelt zichzelf uit in 8e finale Youth League. Compleet onnodige nederlaag na penals tegen Porto. (heel goed gekeken naar hoe Feyenoord ze vorige week in Rome nam, bijna allemaal waren ze net zo dramatisch)

Morgen nog kans voor Feyenoord in Munchen om wel de kwartfinale te bereiken.
 
Bovenaan