Oefenwedstrijden amateurvoetbal

noord-ooster

Active member
Enkele uitslagen die ik voorbij zag komen van oefenduels vandaag :

Harkemase Boys - HHC 1-0
Staphorst - Excelsior '31 1-3
AFC - DVS'33 1-2
Flevo Boys - ACV 0-1
 

Unregistere

Well-known member
ASWH heeft de eerste trainingsweek van het derde deel van de voorbereiding afgesloten met een even knappe als terechte oefenzege op FC Dordrecht. Het werd op sportpark Schildman 1-0 en daar kwamen de profs nog zeer goed mee weg ook.

Wat de bezoekers lieten zien was ronduit ontluisterend. Bij rust stond het 0-0 en dat was vooral te danken aan het feit dat ASWH enkele kansen onbenut liet. Na rust lieten we ook al snel twee enorme kansen liggen, maar halverwege de tweede helft was het dan toch raak. Extra leuk was dat Luuk Admiraal, de 18-jarige Ambachter die vanuit de jeugd is aangesloten, het doelpunt maakte. Daarna kwam de winst eigenlijk nooit meer in gevaar, doelman Bryan Janssen moest slechts één keer echt aan de bak om zijn oude club van scoren te houden.

Voor ons dus een prima middag. Er werd goed gespeeld, vele malen beter dan de eerste twee oefenduels van enkele weken terug. FC Dordrecht werd bij de strot gegrepen. Trainer Harry van den Ham was dan ook woedend tijdens de wedstrijd en kwam zelfs briesend het veld in om zijn spelers de waarheid te zeggen. Kevin Vermeulen gaf na afloop aan dat ze met 5-0 ook niks te zeggen hadden gehad. Misschien iets té ver aangedikt in zijn emotie, maar 3-0 had zeker gekund. Ik hoop maar voor de fans van de Dordtenaren dat dit een incident was, maar dit elftal was vrij beroerd. Vooral de sponsorspits. Maar ook de backs waren zwak, net als de drie testspelers.
De geblesseerd uitgevallen FC Dordrecht-captain Arsenio Valpoort wordt achtervolgd door de ASWH'ers Clarence Bijl, Henrico Drost en Gilmaro van de Werp
 

Unregistere

Well-known member
Niels is ook weer geweest, @de waan. Nog even en hij wordt onze vaste 'watcher'. ;)

 

Fregge

Well-known member
Vandaag geoefend tegen Eindhoven amateurs met nog 2 missende spelers (die waarschijnlijk meer gaan spelen bij O23). Onze beoogde eerste keeper nog niet gespeeld. 5-1 gewonnen. Aardig eerste potje, prima beeld gezien van de nieuwe spelers.
 
Hoe zit het met de coronaregels bij ASWH? De zittribune ziet er best wel drukbezet uit. Zoiets is bij ons in Groesbeek absoluut niet mogelijk. En de wedstrijd ASWH - De Treffers staat al snel op het programma. Ben benieuwd Unregistere.
 

Unregistere

Well-known member
Hoe zit het met de coronaregels bij ASWH? De zittribune ziet er best wel drukbezet uit. Zoiets is bij ons in Groesbeek absoluut niet mogelijk. En de wedstrijd ASWH - De Treffers staat al snel op het programma. Ben benieuwd Unregistere.
Maximaal 250 bezoekers toegestaan. Rond het veld zijn de staanplaatsen met gele stippen gemarkeerd, op de tribune zijn de zitplaatsen met stickers gemarkeerd. Waarbij dus de anderhalve meter afstand gehanteerd wordt. Begreep dat er steeds drie stoelen vrij zijn tussen de beschikbare zitplaatsen en dan op de rij daaronder ook steeds weer, maar wel zo dat het verspringt.

Het ene vak op de foto vertekent licht, want daar zaten de wisselspelers van Dordrecht.

Geen idee wat de plannen in officiële duels zullen worden, volgens mij zijn de clubs daarover nog in gesprek.
 
Laatst bewerkt:

Fregge

Well-known member
Wie waren de uitblinkers, @Fregge? En is Voetbal247 nog geweest (of een andere site)?
Alleen de lokale mensen geloof ik. Uitblinkers vond ik Max Verkuijl en Melle Schijvers, maar dan heb ik meer op de nieuwe jongens gelet. Bij Loermans en Koenraat zag je wel dat ze meer in huis hadden.
 

Sjorro

Member
Vanavond live op Foxsports 1 De Treffers tegen NEC.
Voor De Treffers een primeur dat een oefenwedstrijd live uitgezonden wordt.
Voor de NEC supporters wel zo fijn, omdat alleen leden van De Treffers welkom zijn op Sportpark Zuid.
 

Unregistere

Well-known member
Vanavond oefende zondaghoofdklasser IFC thuis tegen zaterdaghoofdklasser Smitshoek. Ik begreep vooraf van de goalie van de Barendrechters, die ik op de parkeerplaats sprak, dat zij net een week in training waren. IFC is al wat verder en dat bleek al vlug.

Stukje gekeken tijdens onze training en binnen tien minuten was het al 2-0. Ruststand 4-1, uiteindelijk werd het 6-1 voor IFC. Spits Yoeri Rombouts maakte er in de eerste helft meteen maar weer drie, dus die is al vlot in vorm.
 

noord-ooster

Active member
Vanavond voor het eerst sinds lange tijd weer een voetbalwedstrijd bezocht.
Staphorst speelde zijn tweede wedstrijd in het eigen nederlagentoernooi en verloor nu met 1-4 van Harkemase Boys.
Afgelopen zaterdag verloren ze met 1-3 van Excelsior '31.
Moeilijk om al te veel conclusies te verbinden aan de wedstrijd en aan de uitslag van vanavond.
Beide teams lieten veel spelers meedoen.
Na een uur spelen was de stand nog 1-1.
 

Sensini

Active member
Wat is een nederlagentoernooi?
De organiserende club speelt dan tegen verschillende tegenstanders, de tegenstander die de organiserende club de grootste nederlaag toebrengt wint het toernooi. Als de organiserende club alle wedstrijden wint winnen zij het toernooi.
 
Bovenaan