Oefenwedstrijden amateurvoetbal

Joost

Well-known member
NEC oefende ook in Gibraltar en won van Lincoln Red Imps met 2-0.

Dit is ook weer een fraaie passage;
ESTEPONA - Spakenburg had zijn wintertrip geboekt bij Hestia en SDC Putten zat bij Trainingskampen.nl maar niettemin speelden beide clubs een oefenwedstrijd tegen elkaar in het stadion van CD Estepona. Wederzijds afgesproken was geen reclame te maken. Bij Trainingsgskampen.nl is het gewoonte dat clubs met elkaar op de foto gaan met daarbij een grote reclamebanner. Dat zou dit keer een wat vreemd beeld opgeleverd hebben. Dus viel het besluit dat er helemaal geen reclame gemaakt zou worden.
 

noord-ooster

Active member
NEC oefende ook in Gibraltar en won van Lincoln Red Imps met 2-0.

Dit is ook weer een fraaie passage;
Dat lijkt me dan een goed compromis.
Ik weet niet of er van die wedstrijd ook nog bewegende beelden zijn, maar anders zullen de sponsoren van beide clubs er al helemaal geen moeite mee hebben.
 

bqandy

Active member
Het trainingskamp van Be Quick 1887 in Spanje ging dus op nieuwjaarsdag letterlijk de mist in. Het vliegtuig kon niet vertrekken. Afgelopen weekeinde werd toch nog geoefend in Bedum. Een drieluik en de uitslagen: Bedum (2e klasse) - Harkemase Boys (derde divisie) 0-0. Bedum - Be Quick 1887 (hoofdklasse) 1-3. Harkemase Boys - Be Quick 1-0. Alle wedstrijden duurden drie kwartier en werden met wisselende selecties gespeeld.
 

Unregistere

Well-known member
Spakenburg ook ongeslagen gebleven in Gibraltar. De 'Blauwen' wonnen gisteren met 0-4 van St. Joseph's FC.
 

de waan

Well-known member
Schitterende 1-0 overwinning op Enter Vooruit gisteren voor HSC. Vol vertrouwen op weg naar OFC dus.
 

Unregistere

Well-known member
ASWH oefende gisteravond op eigen veld tegen Congo United. Dat is een organisatie die Congolese voetballers in Nederland de kans geeft samen te trainen en wedstrijden te spelen, waarbij scouts van BVO's en topamateurclubs de spelers dan kunnen scouten. Een samengesteld elftal dus, met jongens die in belofteteams van BVO's speelden, maar ook bij amateurclubs op diverse niveaus. Konden individueel best behoorlijk voetballen, maar van enig teamverband was weinig sprake. Daarom won ASWH simpel. Na een 5-0 ruststand werd het uiteindelijk 7-1. De Ambachtse goals kwamen van Sam van de Kreeke (2), Jordie van der Laan (2), Nick Slotboom, Clarence Bijl - uiteraard pikte de rechtsback weer eens een goal mee - en aanvoerder Jesper van den Bosch. Nelson Bashir redde de Congolese eer.
 

Fregge

Well-known member
Jullie zullen denk ik veel tegenstanders in drukgelegen regio's krijgen begin van het seizoen. Ik denk dat de derby's naar de tweede seizoenshelft gaan, en jullie 'derby' ligt 100km verder of zo
 

Fregge

Well-known member
2 augustus, 13:00: Blauw Geel'38 - FC Eindhoven (AV)
6 agustus,20:00: Blauw Geel'38 - Achilles Veen (op 't toernooi bij OJC)
8 augustus, 14:00 of 16:00: Blauw Geel'38 - OJC of UNA
16 augustus, 14:00: Blauw Geel'38 - NEC AV
18 augustus, 20:00: GVVV - Blauw Geel'38
22 augustus, 18:00: Blauw Geel'38 - sv TOP
25 augustus, 20:00: DHSC - Blauw Geel'38.
 

de waan

Well-known member
Inmiddels al berichten uit Groningen en Duitsland of ons oefenpotje van zaterdag tegen DZC'68 toegankelijk is voor publiek. Vier maanden geen voetbal doet wat met mensen kennelijk.
 

Abubakari

Well-known member
Ik verwacht zaterdag ook ongeveer 50.000 toeschouwers bij
Zaterdag 4 juli
VV Groningen combiteam – SV Borussia Leer, 14.00 uur

Ik ga in elk geval wel effe kijken. :heinz:
 
Bovenaan