Jonge Oranjes

Batigoal

Well-known member
Zal hij straks wel voor Nigeria uitkomen op het WK in Qatar.

Dat zou me niks verbazen, want Nmecha lijkt me niet talentvol genoeg om ooit voor Die Mannschaft uit te komen.

Wel een verrassende winnaar, want de teams met de aansprekende selecties waren toch Frankrijk, Engeland en Spanje. Portugal misschien. Bij Duitsland eigenlijk alleen Wirtz als ronkende naam (en die speelde maar 2 wedstrijden) en verder veel jongens die nog geen basisspeler zijn bij hun club of zelfs (bijna) geen wedstrijd op het hoogste niveau hebben gespeeld zoals die keeper Dahmen en een paar van die verdedigers. Maar misschien juist niet verrassend dat Duitsland als team het beste in elkaar zat en daarom het toernooi won.
 

U.G.

Well-known member
Frankrijk daar kan ik niet over oordelen. Heb ik niet zien spelen. Engeland moet dan z'n dag niet hebben gehad tegen ons, want dat vond ik echt 3x niks. Tegen Spanje was het pas echt zwaar, die gaven echt werk. In de omschakeling gelijk heel breed staan, en met mooie flankspelers. Dat deed Duitsland gisteren ook, maar Spanje individueel gewoon meer klasse.

Wie is er momenteel een betere ( U21 ) Duitse spits dan Nmecha ? Serieuze vraag, volg geen Duits voetbal.
 

Batigoal

Well-known member
Wie is er momenteel een betere ( U21 ) Duitse spits dan Nmecha ? Serieuze vraag, volg geen Duits voetbal.

Ik kan me überhaupt geen jonge Duitse spits voor de geest halen die basisspeler is in de Bundesliga of heel veel speeltijd krijgt, maar ik zal er vast eentje vergeten. Dus in die zin zijn er wellicht geen beteren op het moment, maar voorlopig heeft Nmecha met zijn 22 jaar ook nog maar één goed seizoen gedraaid en dat was afgelopen jaar bij Anderlecht. Wie weet gaat hij verrassen, maar dat lijkt me voorlopig nog geen voorbode voor Die Mannschaft. Het is vooral dat spitsen als Volland (28), Werner (25) en in het nationale team de eerste spits Gnabry (25) nog behoorlijk wat jaren meegaan en vanzelfsprekend de voorkeur zullen krijgen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Haha, die Konterman heeft het halve elftal naar huis gestuurd. Die jochies hebben er een heerlijk ondeugend schoolreisje van gemaakt en vrouwtjes uitgenodigd op de hotelkamer. Dat ging Bertje te ver; 5 man naar huis. Daarnaast ook nog een speler eruit gegooid die te vaak te laat kwam.
Onze toekomst.... :confused:
 

Max

Administrator
Forumleiding
Beetje flauw begreep ik. Was Benita van Feyenoord en ene Martha van Ajax die met de dames bezig waren. Die andere drie waren alleen op de harde muziek afgekomen.
 

erka

Well-known member
Wat ik ervan begreep is dat die twee spelers stout zijn geweest en dat die andere 3 waren weggestuurd omdat ze de corona-regels overtreden hadden door naar die kamer te gaan. Dat is wel erg zwaar gestraft voor die 3.
 
  • Leuk
Waarderingen: Max
Bovenaan