[Geruchten] Buitenlandse geruchten

Atreides

Active member
Timo Werner zou verrassend naar Chelsea gaan volgens Sky Sport en niet naar Liverpool. Dat zou na Ziyech de tweede serieuze versterking zijn voor de Londenaren.
Die heeft bij PES wel heel veel diepgang in zijn spel. Als dat een beetje klopt met de realiteit kan dat een heel fijn duo worden met de grote Hakim.
 

ALenstra

Active member
Borussia Dortmund heeft laten weten dat een transfer van Jaden Sancho voor 10 augustus afgerond moet zijn. Zo niet, dan moet Jaden Sancho in Dortmund blijven. Manchester United heeft nog steeds interesse maar moet minstens 110 miljoen euro aftikken.
 

Batigoal

Well-known member
Tahith Chong wordt hoogstwaarschijnlijk verhuurd aan Werder Bremen. Goed dat hij eindelijk minuten gaat maken, dat is wel nodig.

Van het drietal dat in de jeugd van Man Utd iedereen overhoop speelde is alleen Mason Greenwood overgebleven en doorgebroken. De andere aanvaller, Ángel Gomes, is namelijk transfervrij vertrokken naar Lille, dat hem overigens gelijk stalt bij verse satellietclub Boavista.
 

ALenstra

Active member
Volgens Technisch directeur Michael Zorc van Borussia Dortmund zal Jaden Sancho komend seizoen gewoon in Dortmund blijven. Manchester United was niet bereid om de gevraagde transfersom van 110 miljoen te betalen.
 
Bovenaan