[Geruchten] Buitenlandse geruchten

Atreides

Well-known member
Timo Werner zou verrassend naar Chelsea gaan volgens Sky Sport en niet naar Liverpool. Dat zou na Ziyech de tweede serieuze versterking zijn voor de Londenaren.

Die heeft bij PES wel heel veel diepgang in zijn spel. Als dat een beetje klopt met de realiteit kan dat een heel fijn duo worden met de grote Hakim.
 

ALenstra

Well-known member
Borussia Dortmund heeft laten weten dat een transfer van Jaden Sancho voor 10 augustus afgerond moet zijn. Zo niet, dan moet Jaden Sancho in Dortmund blijven. Manchester United heeft nog steeds interesse maar moet minstens 110 miljoen euro aftikken.
 

Batigoal

Well-known member
Tahith Chong wordt hoogstwaarschijnlijk verhuurd aan Werder Bremen. Goed dat hij eindelijk minuten gaat maken, dat is wel nodig.

Van het drietal dat in de jeugd van Man Utd iedereen overhoop speelde is alleen Mason Greenwood overgebleven en doorgebroken. De andere aanvaller, Ángel Gomes, is namelijk transfervrij vertrokken naar Lille, dat hem overigens gelijk stalt bij verse satellietclub Boavista.
 

ALenstra

Well-known member
Volgens Technisch directeur Michael Zorc van Borussia Dortmund zal Jaden Sancho komend seizoen gewoon in Dortmund blijven. Manchester United was niet bereid om de gevraagde transfersom van 110 miljoen te betalen.
 

U.G.

Well-known member
Het is eigenlijk een done deal, maar nog niet officieel dus : Ruben Dias vertrekt naar City, voor best een hoop geld plus Otamendi.
 

Batigoal

Well-known member
Kevin Strootman keert hoogstwaarschijnlijk terug in de Serie A. Marseille gaat hem verhuren aan Genoa.
 

ALenstra

Well-known member
Bayern München zou doelman Ron-Robert Zieler als 2e doelman willen contracteren. De 32-jarige doelman is momenteel 2e keeper bij FC Köln maar staat bij Hannover 96 onder contract. De huidige 2e doelman van Bayern München is Alexander Nübel en die schijnt ontevreden te zijn over zijn rol.
 
Bovenaan