Derde Divisie B seizoen 2021/2022

De Groene Scout

Well-known member
3x geoefend inmiddels; uitslagen nog niet om over naar huis te schrijven:
Silvolde 4-1 winst
DZC'68 2-1 verlies
Quick'20 1-1 gelijk

Iedereen die fit is krijgt voldoende speeltijd; zou mooi zijn om dinsdag tegen FC Twente even een uur lang met de beoogde basis te spelen.
 

Fregge

Well-known member
Gisteravond in een regenachtige wedstrijd FC Den Bosch op 1-1 kunnen houden. Den Bosch was wel de betere maar Blauw Geel hield alles goed dicht. Den Bosch kwam na een kwartier spelen op 0-1. Een rare voorzet die een beetje dwabberde werd verkeerd ingeschat door de keeper en zo kon Hornkamp de goal intikken. Begin 2e helft kon Hurkmans van dichtbij de gelijkmaker en de eindstand op het bord zetten.
 

Fregge

Well-known member
Zaterdag zouden we een oefenwedstrijd hebben. Ging niet door dus ik pakte de fiets en ging kijken bij Gemert tegen Nivo Sparta. Gemert had de overhand, zoals verwacht. Hadden een leuke buitenspeler lopen. Jonge jongen. Uiteraard doorgegeven bij ons TC. 5-1 voor Gemert.

Vandaag speelde Blauw Geel uit bij de Treffers. Treffers speelde in de eerste helft met hun eerste elftal geloof ik. Hadden de overhand. Tweede helft met de wissels speelde we iets beter en kwamen we er meer uit. Beide helften eindigden in 2-1 wat de totaalstand bracht op 4-2 voor de Treffers.
 

De Groene Scout

Well-known member
Na ruim 2 weken vakantie is er deze week weer gestart met het 2e deel van de voorbereiding. Vandaag oefende HSC'21 tegen een Regioteam uit Deventer en won met 3-0. Gescoord werd er door Luuk Schepers, Wessel Witbreuk en Sjoerd Overgoor. Spel was redelijk, maar zeker niet top omdat alle 22 spelers moesten spelen. Denk wel dat er uit deze 22 een mooie eerste 11 gevormd kunnen worden.

Onze nieuwe Hongaar was er niet bij. Die heeft zich onlangs in het oefenduel tegen FC Twente dusdanig in de kijker gespeeld dat hij nu op proef is bij FC Eindhoven. Daar zijn ze tevreden over hem, dus die zal wel niet weer terug keren in Haaksbergen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Na de veelbelovende 3-0 winst volgde overigens een 7-0 pak op de broek van Heracles.
Niet gezien, maar met name conditioneel was de ploeg uit Almelo veel verder.

Morgen hopelijk weer een iets nuttigere tegenstander met Jong FC Twente.
 

de waan

Well-known member
Ik heb een stukje stream gekeken en het zag er verdedigend wel erg beroerd uit. Ze liepen er wel erg makkelijk doorheen. Was ook wel precies het beroerdste stuk, tussen minuut 46 en 65.
 
Bovenaan