De Voetbalquiz

Abubakari

Well-known member
Snelste rode kaart weet ik wél.
De cliché voetbalquizvraag in optima forma.
De vroegste rode kaart, weet je die ook? Ik gok op St Juste in de klassieker een paar jaar terug, ze hadden zich voorgenomen fel te beginnen en stonden daardoor na 6 minuten met 10 man. 😁
 

JMD

Well-known member
Die maakte de snelste in een klassieker ooit?

De snelste ooit in de Arena was in een wedstrijd die vanavond ook weer op het programma staat gescoord door een speler die vanavond zijn prestatie zou kunnen herhalen of verbeteren.
Wat was het goede antwoord???
 

Abubakari

Well-known member
Wat was het goede antwoord???
Hij scoorde dus een paar jaar terug tijdens Ajax-Willem II al na 23 seconden de 1-0, het mocht niet baten want Willem II behaalde desondanks zijn eerste zege ooit uit tegen Ajax in die wedstrijd. Aan jou (of iemand anders) om de doelpuntenmaker (die nu dus ook bij Ajax speelt) te noemen. Zo moeilijk is het niet.
 

Gendry

New member
Bekijk bijlage 761010
Klaassen, na 23 seconden, Bazoer is tweede, die scoorde ooit na 26 seconden.

Niet slecht. Er zijn ook progressieve openingen online casino bonus , je wint echt elke dag bonanza van het bestaan en je hoeft maar een paar dollars uit te betalen, net als bij alle weddenschappen, lijkt je kans om de grote inzet te winnen op het winnen van een loterij, niet zo geweldig. , maar het is vermakelijk. Ze verklaren een gelijk aantal munten te spelen dat je gewoon hebt gekregen om de bonanza te winnen, het gevaar is groter, net als de compensatie.
 
Laatst bewerkt:

De Wolf

Well-known member
Om weer wat leven in de brouwerij te brengen:

Welke Nederlandse profclub viert vandaag 1 april zijn verjaardag?
 

gevegt

Well-known member
Huntelaar is bij Schalke nu de oudste speler die voor zijn club gescoord heeft, maar wie is de oudste speler die ooit in de Bundesliga gescoorde?
 
Bovenaan