Cambuur nieuws topic

PES5

Administrator
Forumleiding
Offtopic!!

Jongens; die hele voorbereiding zegt geen reet.

En de enige serieuze tegenstander van Cambuur dit seizoen is corona. Fluitend kampioen anders.
 

Bernardo

Active member
𝙊𝙢𝙙𝙖𝙩 𝙟𝙚 𝙣𝙤𝙤𝙞𝙩 𝙢𝙤𝙚𝙩 𝙫𝙚𝙧𝙜𝙚𝙩𝙚𝙣 𝙬𝙖𝙖𝙧 𝙟𝙚 𝙫𝙖𝙣𝙙𝙖𝙖𝙣 𝙠𝙤𝙢𝙩.

Het nieuwe uittenue van SC Cambuur is een kopie van onze voorganger VV Leeuwarden. Uit deze arbeidersclub is SC #Cambuur in 1964 ontsprongen en omdat we deze plek binnenkort gaan verlaten omarmen we de historie met ons nieuwe uitshirt.
Super gaaf!! Genot!
 

Bernardo

Active member
Datzelfde geldt voor Kellian van der Kaap. Vorige week berichtten we over interesse van Maccabi Netanya, die is intussen dusdanig concreet dat een transfer aanstaande is.

De Israëliërs willen nu wél een transfersom betalen en dus zit de transfer in een afrondende fase.
 

Bernardo

Active member
Bouw van mega-bouwproject bij WTC Leeuwarden is begonnen
Vertegenwoordigers van Jumbo en Aldi onthullen met wethouders Hein de Haan en Friso Douwstra het bouwbord voor de supermarkten bij het Leeuwarder WTC. Foto LC/Erwin Boers
Erwin Boers
5 oktober 2020, 00:00 • Leeuwarden

LEEUWARDEN Bouwbedrijf Dijkstra Draisma heeft maandagmiddag de eerste palen geslagen voor de supermarkten Jumbo en Aldi aan de noordkant van het WTC-complex in Leeuwarden.

Hiermee is een grote gebiedsherinrichting in gang gezet, die ruimte moet bieden aan een nieuw Cambuurstadion met winkels, horeca en gebouwen voor vrijetijdsbesteding. Wethouders Hein de Haan, Friso Douwstra, de bouwers en supermarktvertegenwoordigers verzamelden zich maandag in de stromende regen bij de onthulling van een bouwbord.

Jumbo en Aldi hopen eind april of begin mei hun deuren te openen, zo laten zij weten. Aldi en Jumbo worden ieder eigenaar van hun eigen winkelruimtes. Jumbo krijgt ook nog een derde verkoopruimte, waarin zich bijvoorbeeld een drogisterij, bloemen- of drankenzaak zou kunnen vestigen. Welke huurder er precies in komt, is nog niet duidelijk.

Jumbo zal zijn deuren op de oude locatie aan de Snekertrekweg waarschijnlijk in april sluiten. Dijkstra Draisma heeft dit gebouw overgenomen en mag hier ruim 160 appartementen bouwen. Het bedrijf is nog geruime tijd bezig om dit plan uit te werken samen met de gemeente. ,,We hopen nog dit jaar met ideeën naar buiten te kunnen komen’’, laat wethouder De Haan weten.

McDonald’s zal ook spoedig beginnen met bouwen nabij de Elfstedenhal. Burgemeester en wethouders schreven vorige week in hun begroting bovendien de verwachting uit dat de bouw van het Cambuurstadion begin 2021 los kan. De gemeente is hier echter niet zelf verantwoordelijk voor.


,,Het is nu aan de SOC’’, zegt De Haan. Dit is een samenwerkingsverband waarin ontwikkelaar Wyckerveste een hoofdrol heeft.
 

Bernardo

Active member
JAARCIJFERS | VOOR HET EERST SINDS 2007 WEER EEN POSITIEF EIGEN VERMOGENPositief nieuws. Toch knap en dat terwijl er ook gewoon op het veld uitstekend gepresenteerd word.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Het voetbal is nu zonder publiek nog nooit zo goed gegaan als nu. Gewoon een grasveld ,100 bij 80m2 graszaad, 4 cornervlaggen, omheining, 6 houten balken voor het doel en wat lampen en je bent klaar.

Vuurwerkzone voor het publiek ergens op een parkeerterreintje en hoppakee.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Offtopic!!

Jongens; die hele voorbereiding zegt geen reet.

En de enige serieuze tegenstander van Cambuur dit seizoen is corona. Fluitend kampioen anders.
Oh ja, kwam deze ook nog tegen. Zat ik er toch nog niet zo ver naast. Genot!
 
Bovenaan