zwammy
Well-known member
Kan een Nederlander bovenstaande? Zo nee, kan een Pool dat ook niet.
Alstu
https://twitter.com/Nieuwsuur/statu...//www.geenstijl.nl/5146763/nooit-meer-werken/
Kan een Nederlander bovenstaande? Zo nee, kan een Pool dat ook niet.
Nee, dat kan inderdaad niet, want het minimum loon in Nederland ligt hoger dan 400.Kan een Nederlander bovenstaande? Zo nee, kan een Pool dat ook niet.
Nee, dat kan inderdaad niet, want het minimum loon in Nederland ligt hoger dan 400.
Misschien moet je een keer de wet lezen.
Dat een Pool met een maandloon van 400 na 1 dag werken in Nederland een WW uitkering van 1200 kan aanvragen en meenemen naar Polen. Voor 6mnd
Nee, dat kan inderdaad niet, want het minimum loon in Nederland ligt hoger dan 400.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019
Alstublieft. Zelfs als 15-jarige zit je boven de 400 minimumloon. Lees zelf eens iets voordat je blind gaat bazelen dat anderen het fout hebben zonder dat je daar onderbouwing voor geeft.
Als een Nederlander dat in Duitsland doet, heeft hij dan dezelfde regeling?
Lijkt me wel.
Dan kun jij er dus ook van profiteren.
Of dat hetzelfde is.
Dan kun jij er dus ook van profiteren.
https://www.ad.nl/buitenland/erdogan-krijgt-zijn-zin-verkiezingen-istanboel-moeten-over~a18e37b6/
De enige manier hoe Erdogan te verslaan is. Frauderen. Gelukkig zegeviert het recht en mogen ze nog een keer stemmen.
Met spanning werd uitgezien naar het besluit van de Turkse Kiesraad. Die heeft echter geen reputatie van onpartijdigheid. Verzoeken van regeringspartij AKP voor hertellingen werden in 86% van de gevallen ingewilligd. Van de grootste oppositiepartij CHP maar in 12%, en geen enkele van de aanvragen van pro-Koerdische HDP.
Bij de bezwaren van de AKP gaat het om vier soorten onregelmatigheden. Ruim 14.700 mensen die per presidentieel decreet waren ontslagen uit hun functies bij de overheid hebben ook gestemd, terwijl dat volgens de AKP tegen de regels is. De Kiesraad heeft dat bezwaar afgewezen.
Verkiezingen Istanbul moeten over, het Westen zwijgt
column?zcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.
?zcan Akyol 08-05-19, 16:00
Er is een gevleugelde uitspraak van Martin Luther King: ‘Aan het einde zullen we de woorden van onze vijanden niet herinneren, maar het zwijgen van onze vrienden.’
Ik moest daar afgelopen dagen vaak aan denken, toen het nieuws kwam dat de burgemeestersverkiezingen van Istanbul, op aandringen van de AK-partij van Recep Tayyip Erdoğan, ongeldig zijn verklaard en opnieuw moeten plaatsvinden.
Waarom? Er zouden zich grote onregelmatigheden hebben voltrokken.
Er wordt gesproken van fraude. Maar als duiders daar bewijs van willen zien, kan de regeringspartij niets tastbaars overleggen – de uitslag zint ze niet, dus moet alles opnieuw. Er mag maar een club winnen.
Het is een bizar nieuw politiek hoofdstuk in een land dat steeds meer afglijdt naar een autocratie. Dat de huidige regering negentig procent van de media bezit, of die anders wel weet te be?nvloeden, is kennelijk geen vorm van zwendelarij.
Dat de kiesraad, die het verzoek om een annulering honoreerde, voornamelijk bestaat uit rechters die de AK-partij gezind zijn – om die reden werden ze aangesteld – mag blijkbaar ook al geen bezwaar worden genoemd.
Het enige wat telt, is de niet onderbouwde suggestie dat anderen tijdens de stemmingen sjoemelden. Als vermeend bewijsmateriaal werden koffers met documenten gepresenteerd.
? AP
Maar iedere advocaat weet: hoe groter de stapels paperassen om een punt te maken, des te duidelijker het wordt dat er geen goede zaak is.
Wat doen westerse bondgenoten? Helemaal niets. Ze laten zich gijzelen omwille van een vluchtelingendeal, die ervoor zorgt dat die lastige asielzoekers niet op ons continent komen. Ze knijpen een oogje dicht terwijl een aanzienlijk deel van de Turken tekort wordt gedaan.
Politiek pragmatisme was zelden zo cynisch. Maar ergens is het ook lachwekkend: in zijn eigen conservatieve partij ontvangt Erdoğan meer kritiek dan op andere plekken – over de landsgrenzen. Wij zitten schouderophalend toe te kijken, in de hoop dat het probleem zichzelf oplost.
Ondertussen kreeg de Turkse economie opnieuw een klap. Buitenlandse beleggers slaan met argusogen de turbulente ontwikkelingen in het land gade. In Turkije zijn mensen niet alleen bang voor repressie maar ook voor een interne oorlog.
Hoewel de oppositie gefrustreerd achterblijft, zullen ze in aanloop naar nieuwe verkiezingen een beroep blijven doen op het gezonde verstand van de gemiddelde Turk. Het is namelijk duidelijk dat ze niet op steun hoeven te rekenen van zogenaamde bondgenoten en vrienden. https://www.ad.nl/buitenland/verkiezingen-istanbul-moeten-over-het-westen-zwijgt~a63deefb/
Jammer dat we geen Turkse sectie meer hebben.