KNVB-beker 2015/16

Maasveld

Well-known member
Eens. Volgens het boekje. Maar de uitzondering bevestigd de regel. En die uitzondering had ik gisteren iets meer op zijn plek gevonden...

Dus omdat die spelers van Vitesse zo achterlijk zijn moet je ze maar niet geven? Dan had de scheidsrechter Heracles zwaar benadeeld.
 

Maasveld

Well-known member
Het is zo simpel dat jij het niet wil snappen.

Consequenter fluiten staat trouwens hier geheel buiten want jij in dit soort situaties moet een scheidrechter durven nadenken of het wel of geen geel is wat Kashia doet.
Tja, een bal volledig verkeerd inschatten en hem dan maar met de arm tegenhouden. Lijkt me vrij duidelijk.
 

JMD

Well-known member
Geldt een mogelijke schorsing van Bosz alleen voor de beker of ook voor de competitie? Wel blij dat Vitesse eruit is. Heb nog nachtmerries van vorig jaar Ajax - Vitesse.... :(

Ajax - Vitesse werd 4-1 ofzo. Daar wil ik ook wel nachtmerries van hebben.
 

Unregistere

Well-known member
Teeering, wat een potje. Go Ahead lag in de touwen na de 2-1, maar we weigerden de genadeklap uit te delen. Eigenlijk vanuit het niets valt dan toch de 2-2 en meteen daarna de rode kaart voor Uguz. In de verleg was het vooral tegenhouden, maar wat als Ter Hogt die bal niet tegen de lat schiet. De penaltyserie was slopend, 22 stuks in totaal eensma als de schlemiel.

Maar toch een goed gevoel. Voetballend gewoon beter dan Go Ahead, ook al met elf tegen elf.

Het zou mooi zijn als van al die dagjesmensen er ook eens een aantal op zondagmiddag komt kijken.

Verdorie wat waren we er dicht bij. In de reguliere speeltijd hadden we het moeten beslissen. Bij 2-1 voorsprong een tweetal grote kansen gehad om de 3-1 te maken. The Eagles ging laatste deel van het duel en in de verlening vooral de lange bal hanteren en HSC'21 kon met name in de verlening geen vuist meer maken.
Voetballend vond ik HSC'21 over de eerste 90 minuten de betere partij.
De pingels werden vooral een nachtmerrie voor Kelvin Veensma. Alle HSC'ers scoorden, maar Veensma miste maar liefst 2x, waardoor HSC werd uitgeschakeld.

Jammer, maar ik denk wel dat HSC'21 voor de 1500 aanwezige toeschouwers aan de nodige klantenbinding heeft gedaan. Prima partij geboden en ook om de wedstrijd heen alles goed voor elkaar!!!

Echt heel zonde dus mannen, zat meer in dus. Desondanks wel goed om te lezen dat jullie ondanks alles genoten hebben. Dat is toch ook belangrijk bij zulke potjes. Goede PR voor de club ook! :duim:
 
Bovenaan