Speelronde XXX

Zondagmiddag 14:30


  • Totaal aantal stemmers
    13

delmaestro

Well-known member
Hoekschoppen 17-3. Vitesse balde vrij aardig tot de 30 meter lijn. Daarna was het niks meer. Best spannend zo om plek 16.
Precies. Schoolvoorbeeld van een ploeg met redelijk voetballend vermogen maar een waanzinnig gebrek aan scorend vermogen. Beeld was natuurlijk vertekent nadat ze er per ongeluk 4 maken in Nijmegen. Excelsior was echt waanzinnig zwak, maar ze wisten Vites prima van scoren af te houden. Nieteens met een geparkeerde bus, maar gewoon door de aanvallers prima af te stoppen. Leverde wel 17 Vitesse corners op, maar er was er hooguit 1 gevaarlijk. Keurig puntje gepakt door een ploeg die tegen degradatie vecht. Vitesse niet onaardig, maar voorin echt tandeloos. Beetje frustrerend om als fan te bekijken, maar dat is het hele seizoen al zo. Alleen vorig weekend was erg aangenaam…
 

Bonehead

Well-known member
Als je had opgelet zeg ik dit al een hele tijd en ongeacht welke club. Omdat het allang geen incident meer is. Dit seizoen is het bij Groningen al tig keer misgegaan en telkens durft Groningen niet in te grijpen. Stop met bier verkopen bijvoorbeeld. Of netten, net als bij Feyenoord. Of veel strengere toegangscontrole. Bij Groningen kan iedereen zo binnenlopen, SV of niet, wordt totaal niet op gecontroleerd. Clubs doen er zelf veel te weinig aan en doen het steeds af als incident. Maar bier of vuurwerk op het veld gooien is geen incident en niet normaal. Een biertje ook niet nee. Dus stop maar met bier verkopen, Gudde. En ja, ook met cola kun je gooien maar iemand die cola drinkt is doorgaans nuchter.

Ik vind het in elk geval niet normaal en vind dat de clubs veel meer zelf moeten doen.
Ze snuiven zich voor, tijdens en na wedstrijd zich helemaal naar de tering. Maar die biertjes die verkocht worden in het stadion zijn het probleem.
 

Batigoal

Well-known member
Spectaculair potje tussen Heerenveen Emmen! Heerenveen fases sterk, maar Emmen op karakter naar de overwinning. Die Romeny maakt de laatste tijd wel een aantal belangrijke goals. Lijkt nu toch een beetje zijn potentie die hem werd toegedicht als jong talent bij NEC waar te maken.
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Ik vind het prima dat er zo hard wordt opgetreden. Mag van mij nog wel harder. Direct 0-3 reglementair.

Ik ken geen sport in de wereld (GEEN ENKELE) waarbij dingen op het veld gegooid worden, behalve voetbal. Laat staan dat er dan doorgegaan wordt. Wat is dat toch voor soft gedoe jarenlang geweest.
0-3 reglementair, de volgende thuiswedstrijd zonder publiek spelen en volgend jaar in de Eerste Divisie beginnen met -15 lijkt mij een passende straf en een goed precedent.
 

gevegt

Well-known member
Het is al de 2e keer in korte tijd hommeles met FC Gronigen, dus ik verwacht dat ze er niet gemakkelijk vanaf zullen komen
Mee eens.
Misschien moeten ze maar helemaal opnieuw beginnen in de vijfde onderklasse,
Wel de zaterdagmiddag om half 3 natuurlijk.
 

Bernardo

Well-known member
Als ze geen
Het enige wat helpt is dat omstanders een gooier direct helemaal de tering slaan en het station uit flikkeren.
Een soort van sociale controle zeg maar.
Dat is nu toch ook gebeurd, die gast is meteen gepakt en het stadion uitgeflikkerd. Voetbal dan gewoon door, probleem opgelost
 

Reinoud

Well-known member
Dat is nu toch ook gebeurd, die gast is meteen gepakt en het stadion uitgeflikkerd. Voetbal dan gewoon door, probleem opgelost
Dit is wat je wil bereiken toch. Dus dan helpt de maatregel van staken en de dreiging van definitief staken en zou je juist verder moeten spelen.
 

stc

Well-known member
Mocht PSV vanmiddag punten verspelen, dan mag de heer v Nistelrooy wat mij betreft per direct worden ontslagen.
 

erka

Well-known member
Ze snuiven zich voor, tijdens en na wedstrijd zich helemaal naar de tering. Maar die biertjes die verkocht worden in het stadion zijn het probleem.

Maar met coke kun je niet gooien. Ja kan wel, maar niet echt effectief en bovendien vrij prijzig.
 
Bovenaan