Derde Divisie B 2022/2023

Fregge

Well-known member
Is ook een scheidsrechter geweest en ging mee naar dat toernooi in Zweden waar onze vlaggert ook heen ging.

De Groene Scout

DOVO verliest thuis van Sportlust met 1-4 en zakt ineens van plek 1 naar plek 6. Zo dicht zit het dus bij elkaar.
GVVV bovenaan met 26 punten, dan 5 ploegen met 25 punten. Leuk!!

Fregge

10 op rij ongeslagen (inclusief bekerwedstrijden). Wat lekker ! Eerste helft zag het er niet naar uit. Tweede helft waren we de betere.

Fregge

Vandaag bij de 0-0 wedstrijd geweest in 1 van de 2 degradatiewedstrijden. UDI was voornamelijk gevaarlijk in de tegenaanval. Groene Ster was de enige die nog enigszins aanspraak maakte op de overwinning.

SC Heerenveen

Sterkte zondag met UDI
Zijn ze vervelend? Gelukkig heb ik de bank van Hercules achter mij. En die winnen vrijwel altijd wanneer ik kom. Al zit er bij Hercules ook zijn assistentje die denkt precies te weten hoe het als arbitrale trio werkt tijdens een wedstrijd.

Fregge

Als je ons spel al slecht vond tegen Baronie (onze trainer noemde het overigens een degelijke wedstrijd, maar niet zo sprankelend. Dit ook omdat Blauw Geel weinig kansen weggaf) dan ga je je bijna kapot schamen voor UDI. Daar was ik afgelopen zondag, maar die hadden dus echt een niveautje lik me vestje

Na de 4-0 tussenstand na een uur spelen volgden er de nodige wissels en werd de uitslag nog iets draaglijker met 4-2 (uiteraard werd er weer 2x gescoord door Jules Stokkers; de enige HSC'er die zijn vorm continu vast houdt).