Ons Europees voetbaltopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eresd?g?

Banned
Congrats PSV'ers. Mooie overwinning. Had ik niet verwacht. Hoe lang ligt Guardado eruit? Minimaal tot begin oktober ofzo? ;)
 

gevegt

Well-known member
Al die bedankjes, het lijkt wel of niemand deze overwinning op dat provincieclubje verwacht had.

Maar toch bedankt hoor!
 

Ska P 187

Well-known member
Dit vind ik met alle respect eigenlijk best wel een typisch Nederlandse reactie. In de rest van Europa breken ze de tent af als je wint van Manchester United. Ondertussen staat MU wel weer gewoon 3e in de beste competitie ter wereld.

Dit is gewoon een geweldige prestatie van PSV.

Hahaha. Al het geld van de wereld, maar ja die Engelsen zelf kunnen gewoon niet voetballen.
Blijft een mooie prestatie. Gefeliciteerd PSV-ers!
 

Janssen

Well-known member
Gefeliciteerd PSV-ers. Ik heb de 2e helft vanaf de eerste hulp gehoord, kon niet kijken maar hoorde dat ze in elk geval ballen getoond hebben.
 

Mario

Well-known member
Vanavond bij vrienden gekeken. Wat een heerlijke avond zeg ... 7 jaar wachten, en dan zo terug keren in de CL :D
 

RickPSV

Active member
Wat 'n wedstrijd gisteren... vond 't vooral knap hoe Lestienne en Brenet speelden, ook Hendrix en Moreno waren echt opvallend vond ik. Je zag wel aan Moreno dat ie echt dacht van: ''O, shit'' toen hij die tackle op Shaw gemaakt had. Wel goed van PSV hoe ze de kansen afmaakte wat United niet zo zeer deed. Nooit gedacht dat PSV zo goed kon verdedigen.
 

Jozsef

New member
Zo, zag net de samenvatting.... knappe overwinning hoor, en broodnodig ook in deze groep. Prima sfeer ook in het stadion. :duim:
Van harte, mannen. Geniet nog even na.
 

Mario

Well-known member
Ik ben wel benieuwd of die actie van Moreno nog een staartje zal krijgen. Menig scheidsrechter had denk ik toch wel een kaart getrokken en de bal op de stip gelegd. Maar je zag dat de scheidsrechter ook onder de indruk was van de blessure.
 

Fabian

Active member
In Engeland gaan ze helemaal los op die overtreding van Moreno, zowel media als supporters.

Zijn niets gewend daar.

Nee, natuurlijk is het een afschuwelijke blessure. De tackle was onbeholpen, maar ik heb ergere tackles gezien in mijn leven. Het was vooral ongelukkig, maar in Engeland hebben ze het over een bewuste doodschop. Zijn daar een beetje de weg kwijt.

Moreno staat in ieder geval iets te wachten bij de return.
 

Fabian

Active member
Was het een lompe overtreding dan of gewoon ongelukkig?

Ik vond het zonder intentie en hij neemt de bal mee. Hij neemt de speler ook mee, dat zeker, en een penalty en geel vond ik het waard. Maar de beenbreuk is vooral heel erg ongelukkig.

Een beenbreuk betekent niet altijd automatisch dat het een schandalige tackle is. Er zijn tig van dit soort tackles die aflopen zonder schade. Je hebt gemenere tackles (zoals ik eigenlijk die van Smalling vond op Guardado, vol op de enkel) waarbij men zich echt op de man richt.
 

zwammy

Well-known member
Ok? duidelijk. Ik had het niet gezien en heb geen zin om het terug te kijken dus vandaar de vraag. Gewoon een normale riskante tackle in de 16 dus. Dank.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan