Het PSV transfertopic

Max

Administrator
Forumleiding
Die stap is inderdaad te groot. Alhoewel er wellicht wel kansen liggen bij Arsenal. In de eredivisie heeft hij voor mijn gevoel nog niet de status van Memphis zijn laatste seizoen. Kan inderdaad beter een trede lager instappen.
 

gevegt

Well-known member
Hij gaat het dus wel doen met Rutten als assistent.
Hopelijk gaat het goed, maar er liggen aardig wat valkuilen op zijn pad.
 
Laatst bewerkt:

Mario

Well-known member
PSV gaat op zoek naar een nieuwe keeper. Logisch ook lijkt mij. Met Drommel win je de oorlog niet, en Mvogo keert na dit seizoen terug naar Leipzig. De namen van Cillessen en Krul zijn reeds gevallen (VI)

Cillessen zou mijn inziens wel een goede optie zijn, ook voor hem als hij mee wil naar het WK.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Bijlow is blessuregevoelig, maar Cillessen heeft toch vergelijkbare problemen. Lijkt mij niet ideaal. Krul ben ik niet echt kapot van de laatste jaren. Al zou ik hem nu graag onder de lat zien in plaats van Marciano. Die Ünnerstall van FC Twente lijkt mij wel een goede doelman.
 

Batigoal

Well-known member
Die Delanghe van Jong PSV is wel een groot keeperstalent. Wie weet durft Van Nistelrooy het aan om hem de kans te geven.
 

Abubakari

Well-known member
Die Ünnerstall van FC Twente lijkt mij wel een goede doelman.
Unnerstall keepte nou juist tegen PSV vorige week ook niet zijn beste wedstrijd.

Van Drommel had ik ook meer verwacht trouwens, deed het vorig jaar bij Twente niet minder dan Unnerstall nu, viel me ook op door zijn prima spelhervattingen. Maar goed, is bij PSV duidelijk gezakt voor het examen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Met Drommel ging het al minder toen hij gelinkt werd aan Ajax en PSV. Dat was misschien wel een teken dat hij de stap toch niet zou kunnen maken. Maar hij haalde inderdaad een hoog niveau voor de transferperikelen.
 

Abubakari

Well-known member
Pasveer begon bij Vitesse ook te schutteren aan het eind van een verder prima seizoen, dat pakte desondanks prima uit. Sterker nog, ik kan niet wachten tot ie de plek van Onana weer in neemt.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ja, die had inderdaad ook een rampzalig einde van het seizoen. Het zou wat zijn als hij daarvan een traditie maakt.
 

Max

Administrator
Forumleiding
AZ uit op zijn vroegst, denk dat het voor Feyenoord handiger is als Ajax dat wint.

Zeker. Boeit mij eerlijk gezegd ook niet heel erg wie er kampioen wordt als het tussen Ajax en PSV gaat. Theoretisch gezien kan PSV beter geen CL spelen zodat we in ieder geval daarop sportief de grip niet gaan verliezen. Het is voor Feyenoord goed als Ajax wint van AZ zoals PSV ook beter van FC Twente had kunnen winnen.

Meer dan een derde plaats zit er voor ons niet in. Daarvoor is het kwartje te vaak de verkeerde kant opgevallen en die bij PSV vooral te vaak de goede kant. Puur op basis van expected points zou Ajax al zo goed als zeker van het kampioenschap zijn en had Feyenoord nog boven PSV gestaan.

Wat mij betreft winnen wij van PSV en wint Ajax van AZ. Dan zijn jullie er wel denk ik en dan hebben wij ook goede papieren voor de derde plaats. Al moeten wij ook nog met FC Twente rekening houden.
 

gevegt

Well-known member
Gomes was in het begin ook niet zo goed.
Later werd het natuurlijk veel beter, en ik sluit niet uit dat Drommel het zelfde pad aan het bewandelen is.
 
Bovenaan