Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Shayman

New member
Voor Chinezen mag best een uitzondering worden gemaakt want die mensen zorgen voor een groot deel van mijn warme maaltijden. Dat voer uit Eritrea en Syri? hoef ik niet.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Huhw, iemand heeft deze op slot gedaan. Zie niks waarom dat zou moeten. Weer open dus!
 

leo1949

Well-known member
Toch wel heftig wat daar gebeurd in Amsterdam Zuid na het springen van een hoofdwaterleiding want de auto's drijven daar in het rond of zijn gezonken.
ER is nu een live uitzending op RTVNH.
 

zwammy

Well-known member
Ik zou ze echt niet in huis nemen, maar dat zou ik ook niet doen met een man of vrouw die "afhankelijk" is van voedselbank. Ik maak daarin geen verschil. Ik neem alleen bekende in huis. Maar ik vind het wel interessant wat voor verhalen achter die mensen schuilt en voetbal verbind hier enorm in en dan merk je ook dat we helemaal niet zoveel van elkaar verschillen; de vluchteling en ik.

Hier kan ik het eigenlijk wel helemaal in vinden.
 

JFK

Well-known member
RTL heeft de stukken bekeken en daaruit blijkt dat er geen sprake is van betalingen aan DWDD.
Mooi, kan die hetze ook weer de prullenbak in.
 

inhethoekje

Active member
Hoeveel van dat wanstaltige lelijke servies van Yvon Jaspers is er eigenlijk verkocht?
DWDD kreeg er 50.00 euro boete voor en Yvon zie ik sinds dat reclamespotje van 10 minuten in DWDD niet meer als tafeldame aanschuiven.
 

inhethoekje

Active member
DWDD is al jaren een uur durend reclame programma, geloof mij maar dat Mathijs in veel restaurants niet hoeft te betalen dankzij Chefkok Kranenborg, een boek of cd kopen heeft hij ook al jaren niet meer gedaan want wat er voor hem op tafel ligt neemt hij mee naar huis.

Aznavour kom naar Nederland, en hij heeft als 1e een kaartje, tuurlijk, puur geluk.
 

De Wolf

Well-known member
media_xll_3280871.jpg


Hij is al weer thuis
 

Eresd?g?

Banned
Die Yfke schijnt ook mee te vallen. Wat schrammetjes ofzo. Daar hadden ze t ook over zwaargewond. Relatief onduidelijke term. Bij zwaargewond heb ik de gedachte dat iemand balanceert op randje van de dood. Maar blijkbaar is dat niet de juiste gedachte.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan