De weg naar Qatar deel 4: Montenegro en Noorwegen

JMD

Well-known member
Lege Kuip, enorme druk, stugge tegenstander… Ga er maar aan staan
Jep. Het enige voordeel is dat 0-0 ook genoeg is en de Noren dus moeten…
Het gevaar voor Nederland zal zitten als het een kwartier voor tijd nog 0-0 staat, want wat ga je dan doen ? De 0-0 verdedigen of voor de zege gaan…. En als je dan net zo achteruit gaat lopen als vanavond na die 1-2 dan wordt het heel lastig…
 

stc

Well-known member
Als Memphis er drie in schiet kunnen we nog gelijk spelen.
Pas op stc, je wordt gehackt!

Nog niet gehackt. Maar Memphis gaat er echt geen 3 inschieten op dinsdag.

Zonder publiek, goede tegenstander, met kansloze Koopmeiners & Lang & Blind en zonder superspits Berghuis gaat Nederland gewoon er met 0-5 af. Daar Turkije ook gaat winnen wordt Nederland gewoon derde.

Eerlijk gezegd ligt 1 van de zwaktes van Nederland linksachter. Met Blind op deze positie gaat het ook niet goed komen. Hier moet v Gaal keihard ingrijpen.
Tegen Noorwegen, komt er sowieso ruimte. Noorwegen moet namelijk er meteen opknallen. Dit betekent dat Nederland in de omschakeling moet kunnen scoren met de snelle Malen, Danjuma, Bergwijn en/of Memphis. Als Nederland hier gebruik van kan maken, zie ik nog wel kansen voor het Nederlands Elftal.
Aan de andere kant zonder de Vrij en met de Ligt centraal is het defensief hart toch minder. Dit betekent dat Nederland moet zorgen dat ze compact moeten staan en zorgen dat ze eigenlijk op 1-0/2-0 komen om eventueel het geblunder weer op te kunnen vangen.
 

Mario

Well-known member
De voortekenen beloven niet veel goeds. Ik ben bang dat dit een historisch eindspel gaat worden in negatieve zin. In een leeg stadion met een op en top gemotiveerd Noorwegen, die nu toch weer een kans krijgen terwijl Nederland die heeft verspeeld.
 

Susaa

Well-known member
IK heb de wedstrijd met een half oog gezien op het werk (het was wat onrustig op de afdeling:confused:)

Maar dit is natuurlijk totaal onnodig. Mijn verwachting is ook dat we de Noren echter wel op de knieën krijgen.

Je moet er toch niet aan denken dat Alexander Sorloth is de 87e minuut de 1-2 gaat maken in de Kuip :LOL:
 
Laatst bewerkt:

ALenstra

Well-known member
Wat is er toch aan de hand met Oranje. Onder Ronald Koeman was alles geweldig en werd zelfs over een EK-titel gesproken. Maar sinds de trein uit Barcelona kwam is het weer niet veel.
 
Bovenaan