Zonder Blind (niet?) naar Rusland

Status
Niet open voor verdere reacties.

gevegt

Well-known member
De volgende plekken zijn nog niet ingevuld ( het kunnen er meer zijn, dus aanvulling mag )

Buschauffeur
Baloppomper: DGS
Wasmadam
Reisleider
Barman
Weerman: Erka
Kok

Knurft die onze vijand is: IHH
 

Ska P 187

Well-known member
Wie regelt drank & drugs? Die avonden in een hotel moeten wel gewoon uit de hand lopen natuurlijk.

Nog een probleem van de huidige generatie, allemaal veel te braaf. In de tijd van Kluivert en Davids werd er in elk geval nog eens een stripper afgetuigd.

Ben ik nog op tijd?
Ik zet er wel wat tussen, maar dan heb je wel een echte.
Omerta en zo.
 

Eresd?g?

Banned
Misschien wordt er wel een land uitgesloten en mag Nederland op t laatste moment toch heen en winnen we gewoon t EK :D
 

SanMark.

Well-known member
Ik denk dat Tsjechie liever heeft dat Turkije 3de word in de poule dan Nederland.

Dat kan qua plaatsing misschien net wel een pot schelen voor de Tsjechen.
 

Eresd?g?

Banned
Dat geldt ook voor IJsland volgens mij. Lees net dat Turkije zowel tegen IJsland als tegen Tsjechie moet. Dat worden nog leuke potjes.
 

Mario

Well-known member
Niets aan de hand, volgens Bert is er geen structureel probleem:

Van Oostveen vindt dat Nederlands voetbal geen structureel probleem heeft

Het gaat Bert van Oostveen te ver om te stellen dat het Nederlands voetbal een structureel probleem heeft door de malaise van Oranje.

"Misschien volgt het Nederlands elftal een beetje het clubvoetbal dat ook niet goed gaat, maar het gaat me te ver om te zeggen dat dit structureel is", aldus de directeur betaald voetbal tegen de*NOS.

Het team van bondscoach Danny Blind ging zondagavond in en tegen Turkije met 3-0 onderuit en heeft plaatsing voor het EK van volgend jaar in Frankrijk niet meer in eigen hand.

"Het is geen crisis, maar de situatie is natuurlijk wel zorgelijk. Het is historisch slecht en dat is bitter voor de misschien wel miljoenen fans die hopen op Nederlandse deelname aan het EK."

Kwaliteit

Met de derde plaats op het WK van vorig jaar in het achterhoofd weigert Van Oostveen, die Blind deze zomer aanstelde als opvolger van de vertrokken Guus Hiddink, overhaaste conclusies te trekken.

"Ik denk dat we wel degelijk kwaliteit hebben in de breedte, maar op dit moment is er vooral teleurstelling. Erkenning is de volgende fase. Was dat WK gewoon pieken op het juiste moment? Daar zullen we met elkaar over moeten praten."

"Ik begrijp dat het een nationaal debat wordt, want voetbal is volkssport nummer ??n. Ik heb op leukere momenten hier op Schiphol gestaan."

Van Oostveen sprak meteen na het verlies in Konya al zijn vertrouwen uit in Blind, die donderdag bij zijn debuut de EK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland met 1-0 verloor in de Arena.


Door: NU.nl
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan