Het ASWH topic

Unregistere

Well-known member
Deeltje 5 is voor de benjamin van de selectie. Eigen jeugdspeler en Ambachter Luuk Admiraal, die vanuit de JO19-1 is doorgeschoven en laatst de winnende goal maakte tegen FC Dordrecht.

14-2M3O0055_500x334.jpg


 

Unregistere

Well-known member
En een deeltje verder, nummer 6 dus, is voor de nieuwe spits Daniël Wissel uit het mooie Zeeland.

Foto-ASWH_498x280.jpg


 

Unregistere

Well-known member
En door met deeltje 7, de van Barendrecht gekomen Joost van Eck, die tot nu toe een goede indruk maakt in de voorbereiding.

THV_4073_498x465.jpg



En een interview met onze 'pizzaspits' in de ELF die vandaag in de winkel ligt:

Ef2vmADWoAAG-4F
 

Unregistere

Well-known member
Deel 8 is voor de pechvogel van de voorbereiding, namelijk Daan van der Harst. De verdediger kon door een blessure nog geen minuut spelen, terwijl hij in de eerste trainingsweken wel een positieve indruk maakte.

3D765038-589A-4864-99C8-B1F5D2F0972B_500x375.jpg


 

Unregistere

Well-known member
En deel 9 (ook het laatste deel?) is voor Ellas Meijer.

07-2M3O0009_500x334.jpg



Mooi op tijd, zo'n weekje voor de competitiestart!
 

Unregistere

Well-known member
Vrijdagavond een prachtige avond gehad bij de club en aansluitend een plaatselijke horecagelegenheid ter ere van het afscheid van Wim Helmink, die 34 jaar technisch directeur is geweest bij ASWH. Ik had de eer om met nog vier anderen in het organisatiecomité te zitten. Een mooie mix van oud-spelers, oud-trainers, oud-stafleden, oud-bestuursleden en vrijwilligers die veel met Wim te maken hebben gehad was aanwezig om deze avond extra mooi te maken.

Er werd eerst een wedstrijd gespeeld met twee teams, waarbij hij zelf ook mee mocht doen. Team 1 was grotendeels het kampioensteam van 2005, met wat spelers van rond die tijd, team 2 was meer gebouwd rond de ploeg van 2016 en een aantal oudere krachten uit de jaren tachtig en negentig. De uitslag deed er niet toe, maar het voetbal was leuk en de erehaag na afloop erg indrukwekkend. Ook kreeg hij zijn eigen pad op het terrein van de club, mooi bij de ingang, dus dat valt lekker op. Later op de avond nog wat mooie cadeaus. Geweldig om al die mensen (weer) te zien, ze kwamen overal vandaan. Wat een spelers waren dat toch ook allemaal, niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijnen prima gasten. Uiteraard kwamen er later diverse anekdotes langs. Topavond dus!

5wDvl7b.jpg
 

Abubakari

Well-known member
Godzijdank niet de volkszanger zul je bedoelen.
De hel, dat is 24-7 volkszangers. Al zou een uur per dag een volkszanger ook al pure hel zijn.
 
Bovenaan