Het ASWH topic

Unregistere

Well-known member
Dat mag dan ook niet ontbreken hier!Promotie wordt lastig, maar met heel veel mazzel kan het dit seizoen nog. Anders houden we het bij de Supercup, die in augustus veroverd werd.Volg en post hier al het nieuws over ASWH!
 

Unregistere

Well-known member
En dan gelijk maar wat spelersnieuws van ASWH:

David Almeida versterkt selectie ASWH

De selectie van ASWH wordt voor komend seizoen versterkt door David Almeida. De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met de ervaren verdediger over zijn komst naar sportpark Schildman. Almeida komt dit seizoen uit voor XerxesDZB.

De ervaren Almeida (30) kan als rechts- en linksback uit de voeten en is eventueel ook inzetbaar op het middenveld. Hij is bovendien geen onbekende van trainer Jack van den Berg, want eerder werkte Almeida lange tijd met hem samen bij Barendrecht. Na zijn vertrek van de Bongerd droeg Almeida het shirt van Quick Boys. Afgelopen zomer keerde hij terug bij zijn oude club XerxesDZB. Daar is Almeida dit seizoen een vaste basisspeler.De Technische Commissie van ASWH is verheugd dat Almeida voor ASWH heeft gekozen. Door het vertrek van de vleugelverdedigers Marco de Borst en Quentin Jakoba ontstond een vacature op de backposities. Die wordt nu ingevuld door Almeida, Gilmaro van de Werp en Bas Kooiman.

Wij wensen David (op de foto nog in actie namens Quick Boys) veel succes en plezier bij ASWH komend seizoen!
 

Unregistere

Well-known member
En nog wat spelersnieuws:

Nick Slotboom keert terug bij ASWH

Nick Slotboom draagt komend seizoen weer het voor hem zo vertrouwde shirt van ASWH. De negentienjarige Ambachter komt momenteel uit voor de Rotterdamse zondagtopklasser Leonidas. In de zomer keert de middenvelder weer terug bij de club waar hij vrijwel heel zijn leven voetbalde.

Slotboom begon in de jeugd van ASWH en doorliep alle selectieteams. Als A-junior mocht hij onder Ron Timmers al debuteren in het eerste elftal, waarbij hij direct scoorde in een duel om de Rijnmond Cup tegen Ste.Do.Co. Vorig seizoen maakte Slotboom, die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan, deel uit van de A-selectie van ASWH. Hij kwam vooral in actie in het tweede elftal en viel daar op door zijn vele goals en assists. Daarna koos Slotboom voor Leonidas, waar hij veel speeltijd krijgt op diverse middenveldposities.De rentree van Slotboom (op de foto in het oranje uittenue van Leonidas) past in de visie van de Technische Commissie. Spelers met een ASWH-verleden worden nadrukkelijk gevolgd en in de selectie worden ook plaatsen ingeruimd voor talentvolle jonge voetballers. In de topklasse heeft Slotboom zich verder ontwikkeld en dus is de TC verheugd dat er overeenstemming met hem is bereikt over zijn komst naar sportpark Schildman.

Wij heten Nick van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij zijn rentree bij ASWH!
 

Unregistere

Well-known member
En weer eens wat selectienieuws. Twee spelers uit de eigen gelederen die komend seizoen aansluiten bij de A-selectie. Het gaat om aanvallende middenvelder Mike Langerak, de zeventienjarige zoon van onze voormalig trainer Michel. Begon het seizoen in A1, maar speelde ook al in het tweede en in het eerste. Onlangs debuteerde hij in de hoofdklasse tegen XerxesDZB. De andere speler die doorschuift is Sandro Ariza (23). Multifunctionele aanvallend ingestelde speler, die op beide flanken kan spelen. Werd opgeleid bij NAC Breda en RBC Roosendaal, speelde daarna voor TSC en begon dit seizoen in ASWH 2. Door blessures kwam hij pas na de winterstop echt in actie, maar toen deed hij zo goed dat hij ook al enkele keren mee mocht doen met het eerste.

De selectie is nu dus vrijwel compleet. Ik verwacht zeker nog twee aanwinsten van buitenaf en wellicht nog een derde.
 

Unregistere

Well-known member
Nog wat spelersnieuws van ons:

ASWH trekt Victor de Blok aan

De selectie van ASWH voor het seizoen 2015/16 wordt opnieuw versterkt. De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Victor de Blok over zijn komst naar sportpark Schildman. Hij komt over van Sparta Rotterdam, waar hij in het belofteteam speelde.De twintigjarige De Blok is woonachtig in Hellevoetsluis. Hij werd door Sparta gescout als jeugdspeler van Nieuwenhoorn en doorliep vervolgens een deel van de opleiding van de Kasteelclub. De Blok is een linksback, die bij ASWH met de andere verdedigers zal moeten strijden om een basisplaats. Afgelopen zaterdag tekende hij zijn overeenkomst. Met zijn komst is het defensieve deel van de selectie voor komend seizoen rond.

Wij heten Victor (op de foto in actie tegen Feyenoord) van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij ASWH!
 

Unregistere

Well-known member
En positief nieuws voor de vereniging! Gisteravond heeft de gemeenteraad ingestemd met het verzoek van ASWH (en IFC) om het hoofdveld om te vormen tot een kunstgrasveld. Medio juli wordt gestart en dan ligt het er volgens planning bij het begin van de nieuwe competitie. Wel fijn, want ons veld werd echt steeds slechter. Bovendien pakten we dit jaar naar verhouding meer punten op kunstgras (in uitduels) en speelden we onze beste wedstrijden op kunstgras. Voor de competitie mochten we daar niet op spelen, voor de beker wel, onder andere tegen HSC '21.
 

Unregistere

Well-known member
Wel beter toen ik er was zag er 1 hoek uit alsof er een kudde koeien op heeft zitten grazen.
Dat was al in de periode waarin het steeds minder werd inderdaad. Rond de zomer - bekerfinale tegen IJsselmeervogels en oefenduel tegen Feyenoord - lag het er nog best goed bij. Maar al vanaf oktober werd het minder, toen de eerste voorzichtige regenbuien kwamen. SHO thuis hing er zelfs al om of we er op konden spelen, terwijl het toen nog vroeg in het seizoen was. Dus het was wel echt nodig. Probleem was echter dat de gemeente eerst nogal aarzelde, omdat ze beide verenigingen dan tegelijk een kunstgrasveld moest 'geven'. Daar is nu een mooie oplossing voor gevonden en dus kwam het voorstel eigenlijk zonder moeite door de raad.
 

Unregistere

Well-known member
Nog wat selectienieuws:

Robert Pot stopt - in elk geval voorlopig - met voetbal. De 29-jarige spits heeft het te druk met zijn werk. Hij blijft wel lid van ASWH, dus als het straks toch weer gaat kriebelen, kan hij de draad weer oppakken.

De openvallende plek in de aanval wordt als het goed is snel ingevuld, maar daarover op een later moment meer.
 

Unregistere

Well-known member
Nou, later moment kwam al snel dus:

ASWH versterkt zich met Robbert Olijfveld

ASWH heeft de selectie voor het seizoen 2015/16 opnieuw versterkt. De Technische Commissie bereikte een akkoord met Robbert Olijfveld over zijn komst naar sportpark Schildman. Gisteravond tekende hij zijn verbintenis met de club (foto).Olijfveld is een twintigjarige spits en komt over van Sparta Rotterdam. Daar maakte hij vorig seizoen zijn debuut in de Jupiler League, om een week later te scoren tegen Achilles '29. Dit seizoen komt Olijfveld vooral uit voor de beloften van de Kasteelclub. Hij maakte in competitieverband liefst 18 goals voor Jong Sparta. Eerder speelde de spits voor Feyenoord, Excelsior en Spartaan '20.

De TC van ASWH is onder de indruk van het scorend vermogen van Olijfveld en ziet in hem een welkome aanvallende versterking voor de selectie. Tevens raakten zij tijdens de gesprekken met de Rotterdammer gecharmeerd van hem als persoon. De TC is dan ook heel blij dat hij de keuze voor ASWH heeft gemaakt.

Wij heten Robbert van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel succes en plezier komend seizoen!
 

Unregistere

Well-known member
Gevoetbald door het eerste wordt er niet meer. Wel vond gisteravond het bedrijventoernooi plaats bij ASWH en was er vandaag een groot jeugdtoernooi. Niemand minder dan Danny Makkelie was bereid gevonden om de prijsuitreiking te doen.

Tevens is rond dit toernooi een heuse ASWH-fanshop gelanceerd. Ja zeker, de ?chte liefhebber kan nu leuke artikelen kopen en de helft van dat bedrag gaat naar de club. Benieuwd hoe zoiets eruit ziet? Kijk dan gerust op https://aswh.mijnfanshop.nl/ ! :)
 

Unregistere

Well-known member
Dat zullen wel standaard cadeau's zijn als je eens bij een speler op kraambezoek moet. :duim:
Oh ja, vanaf nu krijgt elke jarige speler die een feestje viert natuurlijk een ASWH-mok. En kinderen krijgen de leeuw of de beer. Altijd goed. Vandaag is er al een leeuw verkocht aan onze aanvoerder, voor zijn zoontje.
 

Unregistere

Well-known member
En nog een aanwinst, waarmee de selectie in principe rond is:

Afghaans international Shabir Isoufi naar ASWH

ASWH heeft de selectie voor het seizoen 2015/16 versterkt met Shabir Isoufi. De aanvaller komt over van zaterdagtopklasser Barendrecht en is derhalve een bekende voor trainer Jack van den Berg.

De 23-jarige Isoufi werd op jonge leeftijd door Feyenoord weggeplukt bij AZ. Hij voltooide zijn jeugdopleiding in Rotterdam en maakte in die periode regelmatig deel uit van vertegenwoordigende jeugdelftallen. Feyenoord verhuurde hem later aan Excelsior, waar hij debuteerde in het betaalde voetbal, FC Dordrecht en Telstar. Namens die clubs kwam Isoufi tot 75 competitieduels, waarin hij tien keer scoorde. Sinds augustus 2014 droeg hij het shirt van Barendrecht.Afgelopen weekend maakte Isoufi zijn debuut in het nationale elftal van zijn geboorteland Afghanistan. Hij scoorde direct in de met 2-0 gewonnen interland tegen Laos. ASWH is dus een heuse international rijker.

De Technische Commissie is verheugd dat Isoufi de keuze heeft gemaakt om naar sportpark Schildman te komen. Daardoor is er ook in het offensieve deel van de selectie meer dan genoeg keuze. Wij heten Shabir van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij ASWH!
 

Unregistere

Well-known member
Vandaag is het exact tien jaar geleden dat ASWH h?t hoogtepunt uit de clubhistorie vierde. De landstitel werd toen gepakt tegen Argon, na een zinderende finale. Vanochtend in de krant ook een mooie reconstructie met twee hoofdrolspelers, onze doelman Willem Jan Barendregt en Argon-spits Patrick Lokken. Barendregt pakte in de extra tijd bij 2-2 een strafschop, waardoor ASWH in de race bleef en uiteindelijk zou winnen. Lokken zegt in het verhaal dat hij zelfs op vakantie in Mexico door mensen aan dit voor hem teleurstellende moment werd herinnerd.

Toch wel mooi om weer bij stil te staan, hoewel je niet te lang in het verleden moet blijven hangen. Maar toch, waren mooie tijden en een fantastische dag! Dat blijkt ook wel uit het feit dat een simpele foto van die dag op onze Facebook-pagina al ruim 4000 is bekeken en het ook 'likes' regent. Leeft dus duidelijk nog erg bij de club.
 

Batigoal

Well-known member
In het AD vandaag werden de doelman van destijds en Patrick Lokken opgezocht. Leuk om te lezen, ik wist dit niet meer.

Grappig ook dat Lokken nog steeds voetbalt.
 

de waan

Well-known member
Is ook mooi. Koesteren dat soort momenten.

Ik kan ook ieder gewenst moment van de dag de datum 26 juni 1999 oplepelen. :)
 

Unregistere

Well-known member
Klopt, dat is ook zo hoor. Blijft mooi. Diverse oud-spelers van toen die ook al weer reageerden op Facebook. Gisteravond toevallig presentatiegidsvergadering gehad en ter plekke hebben we besloten om een soort 'Anno' te maken - rubriek uit VI waarin een speler terugblikt op een seizoen en de selectie van een BVO - over dit team.

@Batigoal: Stond dat verhaal ook in editie Rotterdam dan of heb je het digitaal gelezen?
 
Bovenaan