Buitenlandse politiek

U.G.

Well-known member
Dit en natuurlijk een blote tepel die in beeld is

Ach ja hypocrisie en de VS. . prostitutie is illegaal ( vandaar de oberbevolkte vrouwenvleugels daar ), maar als je een hoer neukt en je laat iemand het filmen dan kun je het wettelijk gezien porno noemen, en dan is het weer legaal.

Je kunt een topic beginnen over alles wat krom en verbazigwekkend is in the States, of een forum.
 

JMD

Well-known member
Ik denk dat het juist meer dan normaal is om als zwarte te twijfelen op wie je gaat stemmen- als die al uberhaupt mogen stemmen- aangezien het feitelijk al decennia-lang geen reet uitmaakt op wie ze stemmen, Obama inclusief.
Hoezo zouden ze niet mogen stemmen?
 

U.G.

Well-known member
Hoezo zouden ze niet mogen stemmen?

Ex-gedetineerden hebben geen stemrecht in Amerika. Dat zijn ong. 6 mijloen mensen. Binnen deze groep zijn zwarten, ondanks een minderheidsgroep, behoorlijk oververtegenwoordigd.
 

gevegt

Well-known member
Waarom is dat beeld zwart en gooien ze een zwart beeld in het water?
Best verwarrend allemaal.
 

JMD

Well-known member
Wow wat heftig. Ik begrijp dat het een standbeeld van een slavendrijver was?

Klopt. En door de ogen van 2020 had die idd nooit een standbeeld gekregen. Dan kan je 2 dingen doen: 1) je laat het standbeeld staan en zet daarbij uitleg over waarom we dit toen normaal vonden en het dat tegenwoordig niet meer is of 2) je gaat in overleg met het gemeentebestuur of het standbeeld weg kan.
Wat niet kan is eigenhandig voor rechter spelen en dan het standbeeld maar van zijn sokkel halen en in zee/ de rivier gooien. Als we dat goed gaan vinden is het eind zoek. Want wie bepaalt dan wat goed is en wat niet...

Het is dezelfde discussie als met dat Damprotest, 'ja, maar het is voor een goed doel dat we er stonden'. O, dat zal (op een aantal echte racisten na) niemand ontkennen, alleen, waar ligt de grens tussen goed en fout...

Overigens was de beste man ook een weldoener. Natuurlijk wel met 'fout' verdiend geld, maar hij liet ook flinke hoeveelheden na aan de stad in de vorm van scholen, kerken enz.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan