Het grote Feyenoord transfertopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Twee weken geleden was de optie Feyenoord er niet, dus hoe weet je wat Kramer zou willen. Vier of vijf weken gelden had je je al voor Kramer kunnen melden.

Ik begrijp dat ADO nu drie miljoen euro of meer wil voor Kramer met zijn 1-jarig contract. Anderhalf miljoen, anderhalf miljoen plus Te Vrede en/of Kazim of een ruil met Immers met gesloten beurzen prima, maar anders gewoon kappen met de nonsens.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
3 miljoen, voor zo'n beperkte speler. Laat me niet lachen. Die 1,8 uit de zandbak was al lachwekkend hoog. 8 ton, maximaal. En dan mag ADO heel blij zijn.
 

fr-keff

Active member
UPDATE 17:05 | ADO Den Haag-speler Michiel Kramer blijft voorlopig onder contract staan bij de Haagse club. Donderdagmorgen spraken ADO en Feyenoord over een transfer van Kramer naar Rotterdam, maar beide clubs konden het niet eens worden met elkaar. Het bedrag dat Feyenoord voor Kramer wil betalen, komt niet in de buurt van de vraagprijs die ADO Den Haag hanteert. Het verschil is dusdanig groot dat er zelfs geen vervolgafspraak is ingepland. (Omroep West)

Mooi, volgende!
 

fr-keff

Active member
Weet jij dan nog iemand in de eredivisie of een oude bekende uit de eredivisie?

We hebben geen spits nodig. Bilal - Kuyt en Elia mits hij fit is kom op daar moeten toch wel doelpunten mee gemaakt kunnen worden. Annass op de bank en misschien langzaam Hermann inbrengen. Geen geld onnodig wegggooien.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Dat is zo'n beetje de categorie waar je het in moet zoeken. Zet dan maar lekker Achahbar in de spits en pas je spel erop aan.
 

Jozsef

New member
3 miljoen? Bespottelijk! Maximaal 1 miljoen en anders Achahbar maar in de spits.
Sowieso Te Vrede en Kazim lozen en dan evt Kramer maar in de winterstop oppikken.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het grote Feyenoord transfertopic

Wat heeft dat met Kuyt in de spits te maken?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Tussen de nul en honderd moet zeker gaan lukken. Hij heeft in de voorbereiding al een penalty erin geschoten. Wel waarschijnlijk zijn enig schot tussen palen, maar dat mag de pret niet drukken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan