Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Shayman

New member
De schadevergoeding aan de crimineel die tijdelijk arbeidsongeschikt is, die bedraagt bijna 2.500 euro. De teller staat al ruim over de 10.000 euro. Iets hoger mikken is waarschijnlijk inderdaad goedkoper.
Ik had al even 5 euri overgemaakt; vond het een mooi plan in elk geval.
 

zwammy

Well-known member
Goede actie inderdaad. Ik vind Geenstijl sowieso goed geworden. Aantal jaren geleden was het een flutsite, maar ze zijn veel beter onderbouwd geworden.

Inderdaad, zitten er echt bovenop en laten zich door niets of niemand afschrikken meer. dat was vroeger nog wel anders.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik had al even 5 euri overgemaakt; vond het een mooi plan in elk geval.

Heb ik ook overgemaakt. Van de zotte dat iemand meer dan zijn netto maandsalaris aan boete moet overmaken aan een inbreker omdat die inbreker tijdelijk niet kan inbreken.

Inderdaad, zitten er echt bovenop en laten zich door niets of niemand afschrikken meer. dat was vroeger nog wel anders.

Iets wat niet links is, dat is automatisch een rechtsblog. Echter, GeenStijl is kritisch op alles ongeacht links/recht/religie.
 

Voetbal-Coach

Administrator
Van de week is Ali Benhadi (23 jaar) ontsnapt uit de gesloten psychiatrische inrichting in Den Dolder, waar hij een gevangenisstraf uitzat van 3 jaar nadat hij onderweg naar Arnhem aangehouden was met een auto vol wapens. Volgens bronnen zou hij een liquidatie plegen in naam van Gwenette Martha.

Ali is de broer van Anouar, een van de schutters van de Staatsliedenbuurt-liquidatie die afgelopen Mei een levenslange celstraf kreeg.

Ali is ontsnapt en schijnt helemaal leip en erg agressief te zijn. Slikt medicatie maar heeft die waarschijnlijk niet in zijn bezit.
Verwacht wordt dat Benhadi 'gewoon' in Amsterdam West verborgen zit maar hij kan ook ergens anders in Nederland zitten, aldus de politie...
 

Shayman

New member
We bleken goed te zitten. Peter R. de Vries kon de actie niet waarderen.

Ze hebben nu teveel geld want anders had ik er graag een tientje van gemaakt. Hoe overleef je hem trouwens want ik krijg binnen 3 seconden zwellende uitslag in mijn nek als ik hem hoor.
 

Shayman

New member
Oei, weer een politieagent in opspraak gekomen. Nu liet er ??n een geboeide 13 jarige jongen achter zijn motor meerennen. De agent is veroordeeld tot bureauwerk.
Gelukkig is er nog het Comit? Boni wat zich zorgen maakt over de Afrofobie van ons politiekorps.

http://www.omroepflevoland.nl/SiteFiles/Doc/150721_BriefBoni1_010313ABCED3C28DC1257E8900456CF7.pdf

http://www.omroepflevoland.nl/SiteFiles/Doc/150721_BriefBoni2_F6D6E2B87F8AF8BBC1257E8900457397.pdf

Het wordt tijd dat de Sint met zijn donkere slaven weer aankomt want ze worden met de dag maffer. Je vraagt je toch af waarom ze zo graag hier zijn; je veiligheid in een vertrouwde omgeving is toch veel belangrijker dan gratis geld waar je alleen je handje voor op hoeft te houden?
 

gevegt

Well-known member
Een randdebiel rijdt zich dood en neemt zijn vriend mee naar de andere kant. Dit moet herdenkt worden en men sluit gewoon even een snelweg af.
Welkom in Nederland.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan