Het grote PSV nieuws topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Je hebt gisteren geloof ik alle Feyenoorders indirect voor calimero's uitgemaakt en volgens mij heeft niemand jou lul genoemd.
 

vakx2.0

Banned
Je hebt gisteren geloof ik alle Feyenoorders indirect voor calimero's uitgemaakt en volgens mij heeft niemand jou lul genoemd.

Onzin. Maar als ik je voortaan liever calimero dan lul moet noemen, zeg 't me maar. Alleen nu niet zo verontwaardigd doen als ik terugkaats op dat c.woord van je.

Wist niet dat je boos werd.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het grote PSV nieuws topic

Je begon over een minderwaardigheidscomplex, maar lul er maar overheen. Ga maar lekker van je vakantie genieten.
 

vakx2.0

Banned
Ik lul er niet overheen. Ik lul terug... met je calimero.

Echt niet te geloven. Ik open hier met een post over Willems... en bam, als een groep hyena's met z'n allen op vakx.

Nee, ik ben niet boos. Wel verbaasd over zo ontzettend veel hypocrisie. Zal me wel een ban opleveren of zo... maar ik ben er gewoon een beetje klaar mee om me te door jou te laten uitschelden. Of me door JFK te laten neerzetten als iemand die z'n vrouw slaat.

En dan staat er achter elke post... 'maar goed, on topic maar weer'. Alsof het nieuws van PSV jullie ook maar iets interesseert.
Schijnheiligheid troef.

Maar goed, on topic maar weer. PSV nieuws. Hebben jullie nog wat?
 
Laatst bewerkt:

JFK

Well-known member
Het is vooral schijnheilig.

Maar goed, on topic maar weer. Wat is jouw PSV nieuws?

Ach hou toch op metschijnheilig. Je snapt er gewoon niks van. Geeft niet, maar draaf niet door.
Mijn PSV nieuws:
Ik las net dat PSV heeft verloren.
 

vakx2.0

Banned
Willems ligt er acht tot tien weken uit. Dat is lang... hij mist hierdoor de competitie opening en zal daarna weer even nodig hebben om 'm niveau te komen. Een klein voordeel: de kans dat hij nog een seizoen blijft is een stuk groter geworden. Er is zelfs sprake van dat hij ingaat op een verbeterd - en verlengd - contract tot 2019. Let's hope so... goed voor het Nederlandse voetbal, zo'n topper.
 

vakx2.0

Banned
PSV heeft een nieuwe middenvelder aangetrokken als we Leeuwarder Courant mogen geloven. De kampioen van Nederland besloot te shoppen bij sc Heerenveen en die club te beroven van de IJslander Albert Gudmundsson.

De achttienjarige middenvelder wordt al langere tijd door PSV gevolgd, zo meldt het medium. Gudmundsson speelde twee seizoenen in Friesland en staat te boek als een grote belofte. Voor zijn overstap naar Heerenveen wilden ook Arsenal en Hoffenheim de IJslander, die in 2013 overkwam van KR Reykjavik, inlijven. Aanbiedingen van die clubs sloeg Gudmundsson af.

PSV heeft na lang scouten nu w?l beet. Gudmundsson besloot om in te gaan op de aanbieding die de Eindhovenaren hem hebben voorgelegd. PSV zat ook op het vinkentouw voor Frenkie de Jong van Willem II. Maar de club kan de achttienjarige middenvelder maar niet losweken. Heerenveen heeft zich overigens wel verzekerd van Jakub Wrzesniak. De Poolse spits tekent voor drie jaar en gaat in de B1 spelen.

Beroofd nog wel... hahahaha.

Geen Frenkie de Jong dus. Zou die laatste alsnog naar het geinteresseerd Ajax gaan, of weet Willem II 'm vast te houden?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan