Champions League 2017-2018

U.G.

Well-known member
Het punt is natuurlijk dat iedereen weet dat spelers in blessuretijd op zoek gaan naar een penalty, dus zou je als scheidsrechter extra voorzichtig moeten zijn in je oordeel, want grote kans dat spelers makkelijker vallen. Lucas was het laatste half uur al een paar keer op zoek.

Bij de rode kaart voor Buffon had ik het idee dat de scheidsrechter vooral schrok van de commotie die losbrak, je ziet hem ook achteruit deinsen.

Die arme man dacht toen alleen aan overleven denk ik :D Met Chiellini en Buffon voorop leek het wel of Ndrangheta hem insloot.

Ik begrijp die emoties ook eigenlijk wel....het deed me denken aan de aftocht van Portugal op het EK 2000 met Nuno Gomes enzo, die scheids is uiteindelijk gewoon gepakt in de tunnel.
 

SanMark.

Well-known member
Qua voetbal en spanning heb ik echt niet te klagen dit jaar wat betreft de CL. Sterker, ik kan me eigenlijk geen betere editie heugen. En de climax is nog niet in zicht.

De afgelopen 3 a 4 jaar is het KO CL voetbal uitstekend te pruimen.
 

U.G.

Well-known member
De afgelopen 3 a 4 jaar is het KO CL voetbal uitstekend te pruimen.

Het is ook mooi dat Roma de halve finale haalt, en dan doel ik niet eens op de uitschakeling van Barca, want ik had eigenlijk wel gehoopt op een Barca-Real in de halve finale...zoveel liefhebber ben ik ook weer wel.

Bayern en Real zijn nou eenmaal vaste klanten, maar die moeten ook gewoon keihard bikkelen. Misschien nog een paar topteams erbij ( City, PSG, Valencia, Roma, Dortmund ) en dit toernooi is lang zo slecht niet.
 

Abubakari

Well-known member
Dat kan.

Juve is mijn Italiaanse ploeg, blijkbaar net als Real zijn ze dus ook lekker 'populair' bij een grote groep mensen:D Maar dat maakt alleen maar mooier. De Galacticos, het Real van nu, en de Ravanelli-Baggio-Vialli-team had ik voor geen goud willen missen.

In Spanje ben ik voor Barcelona en de doping CL'96 finale van Juve tegen Ajax ben ik nog steeds niet vergeten.:oops:
Dus vandaar.

Dan val jij in kamp gevegt.

Ik dacht al, wat stinkt het. Maar dan weet ik genoeg.
 

Batigoal

Well-known member
Ondanks dat Sergio Ramos in overtreding was volgens de UEFA-reglementen wordt hij niet geschorst omdat hij zich tijdens de wedstrijd bij de dug-out meldde.
 

U.G.

Well-known member
Mooie loting.

Ik had Bayern liever in ??n wedstrijd gehad tegen Real, maar het is goed zo, heb je het gelijk gehad.
 

Janssen

Well-known member
Komt daar je voorliefde vandaan voor de ponytail man ?

Hij was daar geweldig, bij Fiorentina vond ik 'm nog ietwat gehyped, maar bij Juve...

Uiteindelijk onterecht plaats moeten maken voor Del Piero, die lang niet zo goed was. Kutclub zodoende.

Maar ik was al fan vanaf de goal tegen Tsjechoslowakije.
 

JMD

Well-known member
Uit de nieuwsbrief van het Engelse blad 'When saturday comes':
English referee Michael Oliver was vilified by Gianluigi Buffon for correctly awarding a last-minute penalty to knock Juventus out of the Champions League. Some may remember that Juventus were demoted in 2006 having bribed a number of match officials. Buffon decided to stay with the club during their season in Serie B, saying subsequently: ?I won?t discuss referees.? He?s clearly changed his mind.

:)
 

Janssen

Well-known member
Ja daar zijn wel heel goed in hier, iets van 20 jaar geleden opgraven als argument waarom iemand nu wel of geen mening zou mogen hebben.
 
Bovenaan