Well-known member
Luton is nog lang niet zeker van promotie, daar zit zand in de motor en die draaien voor geen meter meer.

Accrington v Sunderland in league One zou een absurd affiche zijn.

ALenstra

Na een 2-1 nederlaag tegen Bristol Rovers staat Bury op degraderen uit League One. Alsof dat niet genoeg was knalde de spelersbus na afloop ook nog eens tegen een turnstile(draaihekje) met behoorlijk wat schade als gevolg.

JMD

Klinkt leuk nog 10 minuten te spelen, maar als die blessuretijd zoals bij die wedstrijd ook 10 minuten duurt, dan zijn het er gewoon 20.

Was 6 minuten blessuretijd, maar dan alsnog, 4 goals weggeven in 16 minuten...

Je wordt hier op DVK spreekwoordelijk al verketterd als je bij een 1-0 voorsprong met nog 40 minuten te gaan zegt dat de zege nog niet zeker is... :p