Het grote PSV nieuws topic

Mario

Well-known member
In dit geval zeker. Hoe slecht jullie ook zijn en hoe goed wij ook,verliezen doen we daar standaard.
Zeker nu wij net zo goed in vorm zijn als jullie gaat de Kuip een hele grote rol spelen... Hadden we nu in Eindhoven gespeeld hadden wij gewonnen...

PSV of Ajax kampioen, een mooi dilemma in Rotterdam Zuid ...
 

vakx2.0

Banned
Ondanks die k.u.t.-uitslag zaterdagavond jl. (en laat ik me over de 2-maten maffia in Zeist maar helemaal niet uitlaten), een onvergetelijke avond gehad. Wat 'n ontvangst! Te gast in de Frits Philips Lounge, de hele avond lang. Met buffet, met een officieel contract voor m'n zoon (getekend onder het toeziend oog van Toon Gerbrands), het veld op, een shirt met alle handtekeningen, etc... echt helemaal geweldig. Ben de foto's nog aan het uitzoeken... een hele sd-kaart volgeschoten.

Het weekend kreeg helaas een zeer vervelend staartje, toen m'n schoonvader die dag erop per ambulance naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Ook onvergetelijk, maar op een heel wat andere manier. Een weekend met mixed emotions dus. Later dit seizoen zijn we ook nog welkom bij PSV - FC Utrecht.
 

Batigoal

Well-known member
Als je op het Inset Image-knopje drukt krijg je de optie om een afbeelding te uploaden van je eigen computer. Volgens mij wordt deze dan als bijlage aan het bericht toegevoegd.
 

ElSimao

Active member
"Het zegt ook alles dat Huntelaar niets krijgt"

PSV's technisch manager Marcel Brands heeft goede hoop dat Hirving Lozano wordt vrijgesproken voor zijn rode kaart tegen sc Heerenveen.
Donderdag is de beroepszaak nadat PSV eerder niet akkoord ging met een schorsing van drie wedstrijden. "Lucas Woudenberg heeft verklaard dat het meer een duw dan een klap was. Wij hadden daarom verwacht dat de rode kaart zou worden omgezet in geel", vertelt Brands in gesprek met Voetbal International. "We schrokken dus wel even toen maandag bekend werd dat Lozano voor drie wedstrijden werd geschorst."

"Dat Klaas-Jan Huntelaar voor eenzelfde armgebaar niets krijgt, zegt ook alles.
Het is allemaal zo verwarrend voor spelers en trainers. Toen we tegen Sparta speelden, mocht van Bas Nijhuis heel erg veel. Ik denk dat hij voor het geval met Lozano niet eens had gefloten. En Isimat moest tegen Heerenveen naar de kant met een bloedlip na een tik, maar zijn directe tegenstander kreeg niks. Woudenberg had niet eens een bloedlip."

Naast Lozano kan de koploper van de Eredivisie zondag mogelijk ook geen beroep doen op Marco van Ginkel, maar Brands denkt niet dat de PSV niet zonder het tweetal kan presteren. "Net zoals ik ook nooit een moment heb gedacht dat de titelrace al een gelopen koers zou zijn. Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat Marco en Lozano niet heel belangrijk voor dit team zijn. Het zijn cruciale spelers die iets kunnen forceren tijdens een wedstrijd."


----------

"Ja maar hunnie deden het ook en toen mocht het wel"

"Het is niet eerlijk"

Dat fans uit Brabant zo reageren, ok, maar van een official van PSV zou je toch meer waardigheid mogen verwachten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Je zou ook Brands kunnen prijzen dat hij zo op gaat in de clubcultuur.
 
Bovenaan